Az mitől van h vkinek nagy pocija van, vkinek alig látszik? 16 hetes vagyok, de akkor látszik jobban a hasam ha ettem. Vki azt mondta:ó hát nem is látszik, vki meg h már jól látni.
Szia!
Nyugi, nekem a 20.hétig szinte semmi hasam nem volt.Egyszerűen alkati kérdés, annak meg örülj, hogy nem híztál, én sem híztam egy dekát sem az elején, azóta meg felszaladt 7 kg, most 28 hetes vagyok
Szia!
Ne aggódj,majd látszani fog.Ennyi idős terhesen még inkább az látszódhat,hogy fel vagy puffadva,ez gyakori a terhesség elején,van aki tovább is.A pocak mérete pedig eléggé alkatfüggő,hogy kin mennyire látszik.Nekem mindkét gyerekemmel nagy pocakom volt,most is az van,pedig még csak 28 hetes,de már sokan kérdik nem-e szülök még.És nem voltak nagyok a gyerekeim.Van akin meg alig látszik,és csak csodálkozunk akkora bébije lesz,nem tudni hol volt bent:))))Ha a vizsgálatok során mindent rendben találnak,semmi ok az aggodalomra.Az a fontos,hogy mindketten egészségesek legyetek.
Boldog babavárást.
Szia! Nekem már a 2.héttől látszódott (lombikos vagyok). Valószínűleg azért, mert vékony testalkatú vagyok, sosem volt hasam. Nézd meg reggel magadat a tükörben, alig látszik valami, estére pedig mintha megnőtt volna (nekem legalábbis így volt).
Én azonnal elkezdtem hízni is, az első 3 hónapban rögtön 6 kg-t, most a 6. hónapban járok, és eddig összesen 9,5 kg-nál tartok. Mindenkinél másképpen alakulnak a dolgok, nem baj az, ha nem hízol, csak arra figyelj, ha éhes vagy, egyél. A baba úgyis elveszi, ami kell neki.
Boldog babavárást!
előző válaszolónak.
Mi látszott neked 2 hetesen??Max az,hogy felpuffadtál.
Amikor a baba tölti ki a pocakot,akkor nincs olyan,hogy reggel kisebb,estére pedig nagyobb:))))ez butaság.
A 4-ik héten fejeződik csak be a beágyazódás,ekkor még sejtekről beszélünk.A 6-ik héten 2-3 mm-es.Ha lombikosok vagytok,akkor gondolom 2 héttel többnek számolnak téged.
És szerintem ez esetben kicsit többet illene tudnod a dologról.A baba miatt majd a 15-20 hét körül gömbölyödtök.
Boldog babavárást.
Kedves előző válaszoló! A beültetéstől számított 2.héten látszódott, lehetséges, hogy a rengeteg evéstől. De igenis nálam így működik, hogy este nagyobb a pocakom. És a 6.heti UH-n az én babám mérete 8,2 mm. Pontosan az utolsó mensi első napjától számolnak, mint bárki mást.
Sok boldogságot!
Szia..ne aggodj..normalis mindez..lattam olyan kismamat akinek meg felidosen se mondtak volna, hogy terhes es lattam olyan kismamat akinek 3 honaposan mar 7 honapos terhest mondtak:-)
A baboca az elso hetekben tenyleg nagyon picike es ami esetleg latszik az nem a baba...puffadas vagy a kilok ha feljottem.Milimeterekrol beszelunk , babameretek, ami jol elvan a medenceben es kesobb emelkedik ki onnan...amikor mar nincs helye..ez lehet olyan 11-15 hettol:-)
En 26 hetes kismama vagyok..a 16-17 heten kezdett el gombolyodni a pocakom...s moat mar csak az nem latja aki nem akarja...:-) vekony alkat vagyok en is de feljott mar 8 kg, ez van.
Amugy van akinek a hasa merete a magzatviz mennyisegetol is fugg...szoval ahany ember annyi fele:-)
Boldog babavarast!
Kedves lombikos anyuka!
Na látod,hogy a 6 hetes uh-on még egy cm sincs a picurka,hogyan is látszódhatna ő még kívülről?Azt elhiszem,hogy te már hízhattál a lombikot megelőző kezelésektől is,és nagyobb a pocakod a megszokottnál,és puffadhatsz is persze az is növeli,de ezt még nem a baba tölti ki,nem azért nagyobb:))
Várjatok csak türelemmel,fog látszódni még az a babától is.Sőt,még a rugdosását a mozgását is lehet majd a pocakon látni hamarosan.Gondolom,első babások vagytok.Én a 3-ikat várom,de még emlékszem az első terhesség izgalmaira,és arra is,hogy legszívesebben már akkor kismamaruhát hordtam volna,mikor megtudtam a babám hírét.Ez szerintem pont így normális,ez a legjobb a babának is,ha ilyen türelmetlenül várja az anyukája,mert így biztosan nagyon vágyott rá,és nagyon fogja szeretni.
Sok boldogságot,kívánok a babákhoz,és leljétek egymásban örömötöket.Főleg a lombikos mamának,hiszen gondolom ő már eddig is megszenvedett érte.Üdv
Ja,nézzetek be a www.babanet.hu oldalra,ott láthatjátok a bébi fejlődését uh-n ha érdekel benneteket.
Üdv:előző hozzászóló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!