Mi látszik az NST görbéin ha fájást mutat? Be tudnátok másolni olyan képet? Az én mai nst-m más lett mint az eddigiek, de a doki nem szóllt rá semmit.
Figyelt kérdés
2011. nov. 7. 17:07
1/6 anonim válasza:
Hatalmas hegyek látszanak rajta. Sajnos nem tudom bemásolni, mert már nincs meg. A görbe meredeken megy felfele, majd tetőzik és lassan ereszkedik. Remélem segitettem valamennyire.
2/6 anonim válasza:
Másold be Te a papírodat és megmondjuk hogy van-e rajta fájás.
3/6 A kérdező kommentje:
Sajnos nem tudom bemásolni :(
2011. nov. 7. 18:44
4/6 anonim válasza:
Nem olyan, mint a ceruzahegy, tehát felugrik magasra, és utána azonnal le, hanem felmegy, fenntmarad kb. fél percig, és úgy le, tehát olyan, mint egy domb, vagy felmegy-vízszintes-lemegy. Remélem, érted.
5/6 anonim válasza:
Akkor azt mondjátok, hogy ha csak néha felugrik 100 környékére, de utánna vissza az alapvonalra szinte rögtön, akkor az csak összehúzódás volt? Bár fájdalmat abszolút nem éreztem még NST alatt,de néha tök magasra felment a méhtevékenységmérő görbe...
6/6 anonim válasza:
Igen, az még csak próbálkozás, az lesz a jó fájás a szüléshez, ami kb. fél percig tart, és a görbén fenn is marad egy kis ideig, ahogy leírtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!