Mult szombaton megjott idoben (sajnos...), ez a mensi gyengebb (volt), mint az eddigiek, enyhebb gorcs, inkabb az elso nap gorcsoltem csak, de az sem volt az a nagyon kibirhatatlan mint szokott. Miert van most?
Masodik naptol kezdve mar nem igazan, max. ereztem hogy "van hasam". Vasarnap is tehat alig jott valami, vasarnap ejjel elallt, majd hetfon jott egy pici, elallt, kedden jott 1-2 csepp (sotet), elallt. Szerdatol kezdve minden nap, tehat tegnap is, meg most ma is neha van valami rozsaszines valami.... Nekem ilyenem soha nincs! Megjon, folyamatosan gyengul, majd max. az 5.napon elall vegkepp, de ugy hogy mar semmi folyas nincs utana, vagy barnazas, semmi az eg vilagon.
A hormonjaim az elozo ket ciklusban teljesen rendben voltak, lehet most lett valami hormonbajom? Ilyen furcsa mensim meg sosem volt! Legyszi, valami tipp, hogy mitol lehet?
Én is hasonló cipőben járok, csak nekem 2 napig darabnélküli vérzés menzis érzéssel és nem görcs, aztán 2 nap csak 1-2 csepp barna, pedig nekem 6 napig szokott tartani. Hozzáteszem volt elötte + tesztem. Én is fogok venni tesztet, bár félek hogy - lesz, de kíváncsi vagyok és reménykedem. Szerintem mindenképp érdemes 1 tesztet csinálni, ha nega is legalább nem őrlöd magad hogy most mi van.
Majd írd meg légyszi hogy mi lett!!!
Jol van akkor, elpazarlok egyet, de nem tudom ,egyaltalan ilyenkor meglehet-e csinalni napkozben is. Hisz elvileg aki mensi mellett terhes, annak mar napkozben is kimutatja, nem??
Elozo valaszolo: mit ertesz az alatt hogy darabnelkuli mensi? Az enyem most sima volt, de az elozo havi elegge alvadt veres stb.. (de az lehetett siman a darabokban levalo mehnyalkahartya is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!