Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Fogamzásgátló mellett mennyi...

Fogamzásgátló mellett mennyi lehet az esélye a teherbeesésnek?

Figyelt kérdés
Milligest tablettát szedek, már több mint 5 éve. Szeptember óta azonban nem igazán érzem jól magam, gyakran hányingerem van,görcsöl a hasam és barna folyásom van, de idáig még minden hónapban menstruáltam.Híztam is egy kicsit, bár ez lehet,h a téli hónapok hozománya. Teszteltem is már, negatív lett. Annak ellenére, hogy megjött, nagyon izgulok, hogy esetleg probléma lehet. Minden este nézegetem a hasam, de nem látok rajta semmi változást. Pedig ha terhes lennék már ez lenne a 4. hónap és már akkor a pici mozgását is éreznem kellett volna. Kérlek segítsetek, eléggé kétségbe vagyok esve.
2012. jan. 23. 10:28
 1/2 anonim ***** válasza:
Nagyon kicsi az esélye a teherbeesésnek,de előfordulhat. Antibiotikum vagy ha hasmenésed van az csökkenti a hatást.
2012. jan. 23. 10:36
 2/2 anonim ***** válasza:
Tutira nem vagy terhes, ennyi idő után nincs az a teszt ami ne mutatná ki, pláne, hogy a hasad se nő,én duci vagyok de azért 4hónaposan már le sem tudtam tagadni. Viszont el kellene menned nőgyógyászhoz, mert az nem oké, hogy barnázol és nem jó a közérzeted, lehet valami gyulladásod, vagy fertőzésed, vagy esetleg hormonális zavarod, amiből komolyabb bajaid lehetnek, ha nem jársz utána. Kívánom, hogy mielőbb rendbejöjj!
2012. jan. 23. 10:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!