Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 8 ev fogamzasgatlo tabletta...

Szinti87 kérdése:

8 ev fogamzasgatlo tabletta szedese utan es rendszertelen ciklussal mennyi az eselye a teherbeesesnek?

Figyelt kérdés
sziasztok!!!en 8 evig szedttem a yasmin fogamzasgatlo tabletat es most 3 honapja abbahagytam utana a legelso menszim megjott asztan csak olyan barna folyas volt neha.muost 12 napja hogy egyutt voltam a parommal es nem vedekeztunk.lehetek terhes esetleg????es mikor csinaljak tesztet??
2011. márc. 24. 09:44
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

Lehetsz terhes persze. A fogamzásgátló csak addig tart, amíg szeded. Bár a rendszertelen ciklus miatt elképzelhető, hogy kisebb az esélyed a babára, de akkor sem elhanyagolhatóan kicsi az esély.

Szerintem az aktus után nagyjából 14 nappal már tesztelhetsz egy 10-es erősségű teszttel.

2011. márc. 24. 09:46
 2/19 anonim ***** válasza:
Én is majdnem 8 évig szedtem fogamzásgátlót, és mikor abbahagytam totál rendszertelen lett a ciklusom. (bogyó előtt is az volt) Nekünk 2 és fél év után sikerült a baba, de orvosi segítség nélkül. Szerintem kb. 1 hét múlva már tesztelhetsz! :)
2011. márc. 24. 09:49
 3/19 A kérdező kommentje:
koszonom szepen a gyors valaszod.tehat meg 2 nap es johet a tszteles.
2011. márc. 24. 09:49
 4/19 A kérdező kommentje:
amugy 3 napja kozben eleg kemenyen belegorcsol a hasmba de en nem hiszem hogy a terhesseg barmelyik jele is lehetne ez mert ahoz meg tul korai lenne,gondolom
2011. márc. 24. 09:54
 5/19 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 5 évig szedtem fogamzásgátlót és tavaly nyáron hagytam abba.Teljesen felborult a mensim majd kitolódott egyre hosszabb időre.Lassan 1 éve próbálkozunk és kiderült hogy feleslegesen mert ilyenkor nincs vagy nagyon rendszertelen a peteérés.Kapsz gyógyszert és nem lesz semmi kül.csak azért írom hogy neked ne kelljen várnod felesleges több hónapot.Amúgy ciszta miatt is lehet rendszertelen.Ugyanis még fog. gátlót szedtél és péd nem volt így a tüszők összegyülnek amik nem tudtak felszívódni és ebből lesz egy kissebb ciszta.Én ezért tanácsolnám a dokit.Nagyon szurkolok neked hogy minél hamarabb babás legyél.Bocsi hogy hosszú lett!

2011. márc. 24. 10:07
 6/19 anonim ***** válasza:
én 10 évig szedtem bogyót.amikor abba hagytam,akkor megjött,majd rá 2 hónapra.akkor kezdtünk próbálkozni és a 2. hónapban már meg is fogant a kisfiunk.úgyhogy simán lehetsz terhes.
2011. márc. 24. 10:31
 7/19 anonim ***** válasza:
Én 8 év bogyó után a 3. hónapban már terhes lettem.
2011. márc. 24. 11:16
 8/19 anonim ***** válasza:
5 évig szedtem bogyót, majd kicsit több, mint fél évet vártam, hogy biztosan kitisztuljak, és az első próbálkozásos hónapban terhes lettem. Azóta már 8 hónapos a lányunk:D Sok sikert. Én azt hallottam, hogy pont a hosszú tablettaszedés után hamar teherbe lehet esni.
2011. márc. 27. 16:37
 9/19 anonim ***** válasza:

Én 10 év Tri-Regol szedés után lettem terhes a harmadik ciklusban. Rendesen 28 napra jött meg 2 vérzésem, igaz a második csak 1,5 napig tartott, de utána baba lett!

31 hetes kismami

2011. márc. 27. 17:13
 10/19 anonim ***** válasza:
10 év tabi utána, három hónap rendszertelen mesi, első éles hónapban baba lett. Sajnos nekem szülés után még kuszább lett a ciklusom, remélem, még egy baba azért majd sikerül.
2011. márc. 27. 17:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!