8 ev fogamzasgatlo tabletta szedese utan es rendszertelen ciklussal mennyi az eselye a teherbeesesnek?
Szia!
Sajnos ahoz,hogy a fog.gátló kitisztuljon a szervezetedből dupla annyi idő kell,mint ameddig szedted. Ez egyeseknél okozhat "átmeneti meddőséget" is. Na de nem akarlak ijesztgetni. Szedjél máriatövis olaj cseppeket,az méregteleníti a májat.Segíthet a dolgon.
Ajánlom olvasd el ezeket :)
Szia!
5 évig szedtem tabit, 2 hét és 3 hónap között mozog a ciklusom, és szültem 3 gyereket. Szóval jók az esélyeid. :D
A teherbeesés talán a rendszertelenség miatt nehezebb kicsit. De nekünk a 2 naponta szex bevált simán. Amikor bevezettük, elsőre összejött a baba. Előtte csak úgy voltunk, hogy vagy összejön vagy nem. 15 hónapig semmi...
17,13-as vagyok:
Jah, és tényleg, nem elég abba hagyni a bogyót, másfél - két naponta összebújtunk!!!! ;-)
Szia.
4év Novynette után(majd váltás miatt)jo 1 év Laurina szedése után,az abbahagyás utáni elsö honapban terhes lettem.A bogyonak nem kell kitisztulási idö,addig véd amig szeded.Állitolag az elsö pár honapban nagyobb az esély a teherbeesésre mint utána.2napont sex ajánlott.
13+2 km V.
Én 10 évig szedtem a fogamzásgátlót megszakítás nélkül.
Amikor abbahagytam, nekem is borzasztóan összezavarodott a ciklusom. 3 orvosnál is voltam emiatt, és mindegyik azt mondta, hogy kevés esélyem van ilyen cikluszavar mellett a teherbeesésre, de rögtön összejött. Meg is lepődtünk a férjemmel.
Igaz, hogy kései peteérésem volt, de annak köszönhetően, hogy 2 naponta együtt voltunk, sikerült, szóval én is erre a "módszerre" esküszöm. Nem kell a peteérésre várni egész hónapban, mint azt sokan csinálják, 2 naponta együtt kell lenni, így ha van peteérésed, akkor tuti, hogy összejön
Sok sikert hozzá!
Szia!
A fogamzásgátló azonnal kiürül a szervezetből, ahogy abbahagyod. Ezért kell naponta szedni. :-)
Lehetsz terhes, ha épp elcsíptétek a peteérést. A rendszertelen ciklus viszont azt jelenti, hogy nem nagyon van peteérésed. :-(
Szerintem keress endokrinológust, ő a hormonszakértő, megmondja mi a gond, helyretesz és jöhet a gólya.
Persze nincs kizárva, hogy hónapok esetleg évek múlva magától is helyreáll a ciklusod és sikerül a teherbeesés, de gyorsabb ha kivizsgáltatod magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!