Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 8 ev fogamzasgatlo tabletta...

Szinti87 kérdése:

8 ev fogamzasgatlo tabletta szedese utan es rendszertelen ciklussal mennyi az eselye a teherbeesesnek?

Figyelt kérdés
sziasztok!!!en 8 evig szedttem a yasmin fogamzasgatlo tabletat es most 3 honapja abbahagytam utana a legelso menszim megjott asztan csak olyan barna folyas volt neha.muost 12 napja hogy egyutt voltam a parommal es nem vedekeztunk.lehetek terhes esetleg????es mikor csinaljak tesztet??
2011. márc. 24. 09:44
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Nekem 8 év Novynette szedése után 18 hónapja sikertelen a próbálkozás..!Minden jót Nekes..!
2011. márc. 27. 18:04
 12/19 anonim ***** válasza:
*MINDEN JÓT NEKED!!
2011. márc. 27. 18:04
 13/19 anonim válasza:
0%

Szia!

Sajnos ahoz,hogy a fog.gátló kitisztuljon a szervezetedből dupla annyi idő kell,mint ameddig szedted. Ez egyeseknél okozhat "átmeneti meddőséget" is. Na de nem akarlak ijesztgetni. Szedjél máriatövis olaj cseppeket,az méregteleníti a májat.Segíthet a dolgon.

Ajánlom olvasd el ezeket :)

[link]

[link]

2011. márc. 27. 22:19
 14/19 anonim ***** válasza:
8 év Mercilon szedése után 2.hónapban babás lettem.
2011. márc. 27. 22:39
 15/19 anonim ***** válasza:

Szia!

5 évig szedtem tabit, 2 hét és 3 hónap között mozog a ciklusom, és szültem 3 gyereket. Szóval jók az esélyeid. :D

A teherbeesés talán a rendszertelenség miatt nehezebb kicsit. De nekünk a 2 naponta szex bevált simán. Amikor bevezettük, elsőre összejött a baba. Előtte csak úgy voltunk, hogy vagy összejön vagy nem. 15 hónapig semmi...

2011. márc. 27. 22:59
 16/19 anonim ***** válasza:

17,13-as vagyok:

Jah, és tényleg, nem elég abba hagyni a bogyót, másfél - két naponta összebújtunk!!!! ;-)

2011. márc. 28. 10:21
 17/19 anonim ***** válasza:

Szia.

4év Novynette után(majd váltás miatt)jo 1 év Laurina szedése után,az abbahagyás utáni elsö honapban terhes lettem.A bogyonak nem kell kitisztulási idö,addig véd amig szeded.Állitolag az elsö pár honapban nagyobb az esély a teherbeesésre mint utána.2napont sex ajánlott.

13+2 km V.

2011. márc. 28. 10:36
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Én 10 évig szedtem a fogamzásgátlót megszakítás nélkül.

Amikor abbahagytam, nekem is borzasztóan összezavarodott a ciklusom. 3 orvosnál is voltam emiatt, és mindegyik azt mondta, hogy kevés esélyem van ilyen cikluszavar mellett a teherbeesésre, de rögtön összejött. Meg is lepődtünk a férjemmel.

Igaz, hogy kései peteérésem volt, de annak köszönhetően, hogy 2 naponta együtt voltunk, sikerült, szóval én is erre a "módszerre" esküszöm. Nem kell a peteérésre várni egész hónapban, mint azt sokan csinálják, 2 naponta együtt kell lenni, így ha van peteérésed, akkor tuti, hogy összejön

Sok sikert hozzá!

2011. márc. 28. 15:53
 19/19 Manka68 ***** válasza:
100%

Szia!

A fogamzásgátló azonnal kiürül a szervezetből, ahogy abbahagyod. Ezért kell naponta szedni. :-)

Lehetsz terhes, ha épp elcsíptétek a peteérést. A rendszertelen ciklus viszont azt jelenti, hogy nem nagyon van peteérésed. :-(

Szerintem keress endokrinológust, ő a hormonszakértő, megmondja mi a gond, helyretesz és jöhet a gólya.

Persze nincs kizárva, hogy hónapok esetleg évek múlva magától is helyreáll a ciklusod és sikerül a teherbeesés, de gyorsabb ha kivizsgáltatod magad.

2011. márc. 28. 17:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!