Mit gondoltok a Zsófia névről?
Hűha, akkor ezek szerint csak nekem nem tetszik... bocsi... olyan keménynek tűnik a zs miatt, és tényleg elég gyakori lett. Viszont a Fifi becézés nagyon aranyos! :)
Amúgy ez nem régi magyar név, hanem görög, és bölcsességet jelent.
Én sem szeretem ezt a nevet, mondjuk alapvetően nem szeretem a zs betűs női neveket.
De nincs olyan név egy sem, ami mindenkinek tetszene, úgyhogy végülis lényegtelen mit gondolok. :)
Igen, én is ezt gondolom, hogy mindegyik névre ki lehet valamit találni. Amúgy nem kell bocsánatot kérni ha nem tetszik, hiszen véleményt kérdeztem, nem tetszhet mindenkinek. :)
Köszönöm, hogy írtatok, és végül is meggyőztetek, hogy mégis csak Zsófim legyen. :)
Szia! Nekem speciel nem tetszik ez a név, DE ne hallgassál senkire, olyan nevet válasszatok, ami NEKTEK tetszik! :)
Az én lányom Zóra lett, fel is tettem előtte itt kérdésben, hogy kinek hogy tetszik, 10ből 9nek nem jött be.. Na és? Én imádom! :))
Engem Zsófiának hívnak, szerintem ez az egyik legszebb név. Büszke vagyok, hogy a szüleim ezt a nevet adták nekem, főleg, hogy a vezeték nevemmel együtt használva, egyáltalán nem gyakori nevet hordhatok. Persze én is voltam Zsófa, Zsónak a fia is :D, legújabb változat a Fazsó.
Szerintem a jelentése sem elhanyagolható: bölcsesség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!