Csuklás 23 hetesen? Ti mit gondoltok?
Figyelt kérdés
Amikor egy fél percig kb. 5 másodpercenként rándul egyet a hasamban a baba, akkor létezik, hogy olyankor csuklik? :) Vagy egyszerűen csak úgy rugdos olyankor...? Utána megy minden tovább, nem túl régóta érzem ezt, pár napja... Ez az lenne? Nem korai? Vagy milyen, ha csuklik? :) /Védőnő szerint simán lehet, a ti tapasztalatotok is érdekelne!/
Köszönöm!
2012. jan. 13. 14:35
1/4 anonim válasza:
Mondjuk szerintem az furi, hogy 5 mp-ként, mert nem szokás ilyen "gyakran" csuklani. De elvileg lehet, és miért ne. :o)
Bár tulajdonképpen mindegy is szerintem... :o)
Harmadik terhességem, ez a baba még nem csuklik (22 hét), amennyire vissza tudok emlékezni az előzőekre, az egyik állandóan csuklott, a másik meg alig-alig. Mindkettő egészséges.
2/4 anonim válasza:
Ja, és amikor csuklottak, akkor minimum 10 percig, és volt hogy fél órán át is...
3/4 A kérdező kommentje:
Igaz amúgy, teljesen mindegy, csak úgy szeretném tudni, hogy mit csinál! :)))
2012. jan. 13. 14:49
4/4 anonim válasza:
Az én babám is nagyon sokat csuklik. És már én is éreztem 23-24 hetesen is. És hidd el ez még roszabb lesz. Most vagyok 31 hetes. Az este már le feküdtem akkor kezdte el, de mostmár nagyon erősen érzem. Mondtam a dokimnak is, hogy nagyon sokat csuklik.Van rá majd ha megszületik valami homeopátiás gyógyszer. Mert ezt kint is valószínü, hogy folytatja majd. 5-6 alkalommal naponta és van , hogy fél órán átt tart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!