Nektek is sokat csuklik a babátok?
igen
és valószínü ilyen lesz mikor megszületik is nagyon sokáig. nekem a lányom a hasamba is sokat csuklott meg aztán kb féléves koráig naponta, aztán már szinte semmit sem.
nem kell vele majd baba korába sem semmit csinálni, elmúlik, pl szopinál egyböl abba maradt.
Bocsánat, hogy idepofátlankodok, de milyen érzés, ha csuklik? :)) Annyira érdekel! Vagy majd észreveszem magamtól is?
21 hkm :)
Akkor ez nem minden kismamánál van így? Nem mindegyik baba ilyen csuklós?
Aki kérdezi, hogy milyen?: Ugyan olyan időközönként rángat a hasam. Eleinte olyan kisebb kis rángások de most , hogy nagyobb elég kellemetlen mert olyankor még rug is nagyokat! Fogod tudni, ha a te babád is csuklós lesz!
nekem nagyon sokat csuklik.. és elég sokáig..
de azt mondják hogy az a jó ha csuklik mert a kis tüdeje tágul..
Sziasztok!
Eddig legalább éjszaka nem volt jellemző a csuklás. Az elmult éjszaka kétszer is arra ébredtem, hogy nagyon rángatózik a hasam. Ez már tulzás, mert sokáig is tartott szegénynek. Meg olyankor rug vág is, gondolom ő sem élvezi annyira. Nagyon kis mohó baba lesz és így hasfájós is. Jaj nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!