Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vállalnátok-e az abortuszt,...

Vállalnátok-e az abortuszt, ha kiderül, hogy a gyermeketek fogyatékos lesz?

Figyelt kérdés

2012. jan. 22. 21:16
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az édesapám 25 évesen került tolószékbe. 41 éves koráig nem tudott "megbarátkozni" a helyzettel. Akkor meghalt. Hiszem azt, hogy ha őszinte, odaadó család vette volna körül, akkor teljes életet tudott volna élni. Nem így történt, már a balesete előtt jóval elváltak a szüleim. Anyu próbált neki segíteni, de nem hagyta.

Bocs, ez kibuggyant belőlem.

Én azt gondolom, hogy egy mérsékelt testi fogyatékossággal meg tudnék birkózni, de semmi mással nem.

2012. jan. 23. 13:51
 22/26 anonim ***** válasza:
63%

Igen. Nem is olyan régen jártunk egy ismerősnél, akinek a legkisebb gyereke fogyatékos. Mondja, milyen türelmesen játszottam vele meg ilyenek. Mondtam neki, hogy ha mindennap így kellene élnem, biztos megőrülnék. Persze évente 1-1 napot nem nehéz így eltölteni, de egy életet? És aztán gondolj arra, mi lesz, ha te már nem leszel..

Ajánlom figyelmetekbe Joshi Bharat _Hadas Krisztával készült interjúját.

2012. jan. 23. 14:09
 23/26 Atroposz ***** válasza:
Ha három orvos is megerősíti,hogy szellemileg fogyatékos lesz, akkor igen.De nagyon nehéz lenne,mert ő az én vérem.
2012. jan. 23. 18:15
 24/26 anonim ***** válasza:
85%

SOHA nem vetetném el a babámat...

Engem is érdekeltek a vizsgálati eredmények terhesség alatt,de csak mert a gyermekem,és az első perctől SZERETEM!

Képtelen lettem volna ítéletet mondani fölötte,pedig rá akartak venni,hogy járjuk körül a dolgokat... Nem mentem bele,mert az érzéseimen nem változtatott.

Ezen kívül nem tudhatjuk,hogy a "fogyatékos" gyermekünktől mi mindent kaphatunk!!!!

A testi fogyatéka egyáltalán nem érdekelt volna,de más esetben sem szakítottam volna meg a terhességet,hisz a baba rám számított,én voltam Neki a "mindene"... Bízott bennem,az én testem táplálta 9 hónapig... Csak nem fordulok ellene...??!

Örülök,hogy van itt olyan,aki a másik szemszögből is elmondta a véleményét,mert mindig is ezt próbáltam példának hozni...

2012. jan. 24. 14:05
 25/26 A kérdező kommentje:

Köszönöm! Mindenkit felpontoztam.

Nem gondoltam konkrét fogyatékosságra, ezért fogalmaztam ilyen általánosan.

Jöhetnek még válaszok.

2012. jan. 24. 15:18
 26/26 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos velünk ez megtörtén méghozzá 5 hete már 15 hetes volt a mi pici fiunk.Sokat sírtunk és gondolkoztunk rajta hogy mit is tegyünk a mi picikénk beteg volt és az sem biztos,hogy ki tudtam volna hordani,mert fent állt az esélye,hogy elhal a picink,ezért mi úgy döntöttünk,hogy elengedjük nagyon nehéz döntés volt.Nagyon várt baba volt.Soha nem fogjuk elfelejteni az első kis csodánkat aki őröké velünk lesz.
2012. márc. 10. 14:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!