Vállalnátok-e az abortuszt, ha kiderül, hogy a gyermeketek fogyatékos lesz?
5-nek üzenem!!!!
Próbálj már meg egy napot fél lábon vagy egy kézzel eltölteni!!!!
Igen!
nagyon rossz ezt mondani, de igen!:S
nagyon sajnálom!
"5-nek üzenem!!!!
Próbálj már meg egy napot fél lábon vagy egy kézzel eltölteni!!!!"
Juj de nagy arcuk van egyeseknek :)
Ugyan nem fél lábam van, de mozgássérült vagyok, nem tudok se állni, se járni, tolószékkel közlekedek. Bár gondolom sokan kétségbe vonjátok ezt, de teljes életet élek. Férjem van, és az első babánkat várjuk, 32 hetes kismama vagyok. Örülök neki, hogy a szüleim nem tudtak a betegségemről amikor engem vártak, és nem vetettek el.
Én megértelek titeket, csak az a baj, hogy ti nem értitek a másik oldalt. Előítéletek alapján mondanátok ítéletet a saját magzatotok felett, azt hiszitek hogy így nem lehet normális életet élni, pedig fogalmatok sincs, milyen lehet ez. Én elhiszem, hogy van akinek az életét megkeseríti egy betegség, de nem ez nem minden esetben van így. És abba már ne is menjünk bele, hogy a születés után is történhet bármi, gondolom nem ölnétek meg a gyereketeket ha pl megsérülne és elveszítené a fél lábát, hanem megpróbálnátok elérni, hogy így is teljes életet élhessen.
5-ös válaszoló voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!