Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha van fogadott orvosod,...

Ha van fogadott orvosod, megírnád mennyit fizetsz neki és melyik városba van?

Figyelt kérdés
2012. jan. 22. 19:47
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Pest magánrendelés 12.000 ft. A szülésért még nem tudom mennyit kér, de úgy hallottam más kismamáktól, hogy ránk bízza. 60.000 ezret adunk majd akkor.

A szülési hála pénzt mikor szokás oda adni? Amikor kijössz a a kórházból, vagy a 6 hetes kontrollon?

2012. jan. 23. 15:04
 22/23 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat,hát ez a fogadott orvos dolog nem olcsó mulatság.ennyi pénzt!!én az orvos helyébe azt mondanám költse inkább a babára,vagy úgy gondolja aki oda megy annak amúgy is van....

mert azért ez nem mindig igaz.én azért szeretnék a második gyermekemnél orvost,mert az elsőnél amit átéltem az utolsó 4 hétben azt nem kívánom senkinek,és ha lett volna orvosom,akkor valószínű nem sürgősségi császárral veszik ki a lányom,gyenge szívhanggal.

na mindegy,most már a lényeg nem ez,csak tudni szerettem volna mégis mire számítsak.

2012. jan. 23. 16:58
 23/23 anonim ***** válasza:
Budapesten az egyik legjobb nőgyógyász szerintem Dr.Timmermann Gábor vizsgálatonként 10e ft.Szülés után meg amennyit gondolok.Szerintem adok még neki egy 20-30e-t
2012. jan. 23. 17:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!