Ha van fogadott orvosod, megírnád mennyit fizetsz neki és melyik városba van?
Pest magánrendelés 12.000 ft. A szülésért még nem tudom mennyit kér, de úgy hallottam más kismamáktól, hogy ránk bízza. 60.000 ezret adunk majd akkor.
A szülési hála pénzt mikor szokás oda adni? Amikor kijössz a a kórházból, vagy a 6 hetes kontrollon?
köszönöm a válaszokat,hát ez a fogadott orvos dolog nem olcsó mulatság.ennyi pénzt!!én az orvos helyébe azt mondanám költse inkább a babára,vagy úgy gondolja aki oda megy annak amúgy is van....
mert azért ez nem mindig igaz.én azért szeretnék a második gyermekemnél orvost,mert az elsőnél amit átéltem az utolsó 4 hétben azt nem kívánom senkinek,és ha lett volna orvosom,akkor valószínű nem sürgősségi császárral veszik ki a lányom,gyenge szívhanggal.
na mindegy,most már a lényeg nem ez,csak tudni szerettem volna mégis mire számítsak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!