Mit csinálok rosszul? Lehet mit tenni?
2 hete voltam orvosnál 23 hetesen. Minden rendben van csak szólt a doki, hogy lassítanom kéne a hízásomon, mert nekem lesz nehezebb. Igaza van. Mindig is vékonyka alkat voltam. Mióta babát várok csak úgy jönnek rám a kilók. Ami érdekes hogy csak a hasam nőtt meg a melleim. Még a derekam is megvan. :) Viszont nagyon nagy a hasam. Közben azt is kiderült, hogy nagyon rossz a cukrom, ezért 180 gr CH diétán vagyok amit szigorúan tartok is. 2 hete nulla cukorral élek és odafigyelek a többször keveset evésre és számolgatom a szénhidrátot. Minden nap sétálok és szobabicikli-zem is ami jól is esik, DE!!! 2 hét után ma ráálltam a mérlegre és megint híztam 1,2 kg-ot. :( Majdnem sírtam. 2 hét múlva megint dokihoz kell mennem. Azt fogja hinni, hogy zabálok és nem tartom be az odafigyelést. Félek. Mit tegyek???
25 hetes km
Én kb. pont olyan ütemben híztam, mint Te. Viszont a cukrommal nem volt gond és tényleg mindentől híztam. Mikor panaszkodtam a dokimnak, közölte, hogy nyugizzak, 15kg-ig teljesen átlagos. Ő egyébként ( a doktornő) 20 kilót hízott. (már nyoma sincs rajta) Én is tornázom, meg ilyesmi, de a mérleg nem ezt támasztja alá. Ha betartod a diétát, a cukrod így kontrollálva van, ne stresszelj a súlyod miatt. Te tényleg mindent megteszel. Az utolsó egy hónapban már csak a baba hízik, az anyuka nem. ( gyakorlatilag mintha fogynánk) de persze ez sem mindenkinél van így. Nálam mindkét gyereknél így volt/van.
Az első terhességem alatt a védőnőm paráztatott a hízás miatt. Akkor még másik dokim volt, aki azt mondta erre, a vékony nők eleve többet híznak. Ez minden ismerősömnél így volt. Ami persze nem reprezentatív minta. Szóval túl sokat ne idegeskedj. Az sem tesz jót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!