2 hete voltam orvosnál 23 hetesen. Minden rendben van csak szólt a doki, hogy lassítanom kéne a hízásomon, mert nekem lesz nehezebb. Igaza van. Mindig is vékonyka alkat voltam. Mióta babát várok csak úgy jönnek rám a kilók. Ami érdekes hogy csak a hasam nőtt meg a melleim. Még a derekam is megvan. :) Viszont nagyon nagy a hasam. Közben azt is kiderült, hogy nagyon rossz a cukrom, ezért 180 gr CH diétán vagyok amit szigorúan tartok is. 2 hete nulla cukorral élek és odafigyelek a többször keveset evésre és számolgatom a szénhidrátot. Minden nap sétálok és szobabicikli-zem is ami jól is esik, DE!!! 2 hét után ma ráálltam a mérlegre és megint híztam 1,2 kg-ot. :( Majdnem sírtam. 2 hét múlva megint dokihoz kell mennem. Azt fogja hinni, hogy zabálok és nem tartom be az odafigyelést. Félek. Mit tegyek???
Mennyit hiztal? Nekem is van hogy egy het alatt2 kg hiztam! A 20-30 het alatt hizunk a legtobbett! Azutan lassul! Nyugi en is aggodtam de ha betartod a dietat nem lesz baj! Utana majd lemegy!
2012. jan. 22. 11:55
2/14 anonim válasza:
Szénhidrát rengeteg mindenben van, az igaz, hogy a cukorban a legtöbb. Figyelj oda a kenyér és tésztafélékre.
2012. jan. 22. 11:59
3/14 A kérdező kommentje:
Szia. Összesen a terhesség alatt eddig 9 kg-ot. Ezt én is sokallom, de azt sem tehetem hogy nem eszek semmit a fogyásért. A baba sem éhezhet. Azt mondta a doki hogy nekem az ideális a 15kg maximum, de ha így folytatom akkor 25 kg-ot fogok a végéig felszedni. Nem szeretném. Ismerőseim és családom nem látják rajtam a 9 kg pluszt, nem is értik hová ment ez fel rám, de a mérleg akkor is ennyit mutat. Azzal ijesztgetett vki hogy igazán majd csak a végén fogok hízni.
2012. jan. 22. 12:00
4/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm kedves második! :) Lemondtam a tésztákról, rizsről, krumpliról és a fehér lisztből készült kenyérfélékről is. Teljes kiőrlésű graham kenyeret eszem, 2 kis kockát reggelire és ehhez csupa zöldséget meg sovány sonkát szintén 2 szeletet. Tejet nem iszom 11-ig. Sok mindennek utána olvastam és méricskélem az adagjaimat. A kcal-t is számolgatom.
2012. jan. 22. 12:05
5/14 anonim válasza:
Na,ez érdekes.
Ugyanis én most vagyok 27 hetes és 25 hetesen tartottam 8 és fél kg-nál.Nekem semmit nem szólt senki.Pedig én is vékony alkatú vagyok és nekem is csak a hasam,meg a mellem nő.Talán annyiból vagyok szerencsésebb,hogy a cukrommal semmi baj.Nem értem neked miért szólnak.Az oké,hogy a cukrod rossz,de én úgy tudom,hogy egész terhesség alatt 15-20 kg a megengedett.
2012. jan. 22. 12:19
6/14 A kérdező kommentje:
Nem tudom, de kíváncsi leszek 2 hét múlva mit mond a doki. Addig is tekerek meg odafigyelek, és ha akkor is hízok és nem tudom tartani a súlyom egy darabig akkor, ennyi. Lehet nálam alkati dolog. Lehet bármit ennék és bármennyit akkor is híznék ennyit mint most. Mindenesetre odafigyelek továbbra is a helyes táplálkozásra, és lesz ami lesz. Lassan profi leszek benne hogy miben mennyi szénhidrát van. Most vettem jogobella light joghurtot amit vacsira eszem 2 db korpovit keksszel. Finom. Remélem pár hét múlva lesz látszatja ennek a diétának.
2012. jan. 22. 12:44
7/14 anonim válasza:
A cukrodat nem tudod mérni? Én is sokat híztam, míg kiderült, hogy cukros lettem. 180 g-os diétával nekiálltak lemenni a kilóim. Kérdeztem is a dokitól, nem gond-e. Azt mondta, akkor jó a diéta, ha fogyok mellette.
2012. jan. 22. 13:01
8/14 A kérdező kommentje:
És a diéta elkezdésétől számolva mikor kezdtél el fogyni? Én 2 hete számolgatok de még csak híztam. Mennyi idő még a szervezetem észreveszi, hogy hoppá kevesebb CH-t kapok?
2012. jan. 22. 13:06
9/14 A kérdező kommentje:
Hopp, kifelejtettem: tudom mérni itthon a cukromat. Jövő héten derül ki, elég e a diéta vagy inzulin is kell.
2012. jan. 22. 13:07
10/14 anonim válasza:
Nekiálltam diétázni, következő héten mentem a védőnőhöz méreszkedni, már akkor fogytam. Mérd egypár napig minden étkezés után 1 órával a cukrodat. 7 alatt kell lennie. Ha efölé megy, akkor még kevesebb szénhidrátot kell enned.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!