Mivel nyugtassam magam vagy mit tegyek?
6 hetesen kórházba voltam,mert volt egy minimális halvány barna pecsételésem. 4x1 duphastont szedek.1 hét után hazaengedtek tünetmentesen. De közben megint volt barnázásom,kicsit több,mint első alkalommal. Voltam dokinál,UH-zott és azt mondta minden rendben. De azóta meg sötétebb barna pecsételéseim vannak. Egyik nap szinte alig,de ma például több de nem annyira sötét. Görcsölni nem görcsölök. A történethez hozzátartozik,hogy kétszarvú méhem van.
A kérdésem az lenne mit tegyek? Megint menjek dokihoz? Itthon szinte egész nap fekszem és rendesen szedem a duphastont. Van esély hogy semmi baja nem lesz a babának?
Esetleg ha elmennél egy másik jófajta dokihoz, és ő is ugyanazt mondaná, mint a dokid, az megnyugtatna?
Az idegeskedés többet árthat, mint a pecsételés!
nyugi, minden rendben lesz, vagyis rendben van! ;)
Szerintem is nézesd meg magad másik dokival is. Nekem anno utrogestant kellett használni, az meleltt sose egy csepp barnázásom nem volt (igaz, én a max adagot használtam). Csak arra akarok kilyukadni, hogy lehet, rosszul állították be neked a gyógyszeradagot. Nem tudom, a duphasonból mennyi a max/nap.
Ha uh-n minden rendben volt, akkor ne parázz, csak lehet, valami kis hormon dolog, amin a jól beállított gyógyszeradagolás és pihenés segíteni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!