Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mivel nyugtassam magam vagy...

Mivel nyugtassam magam vagy mit tegyek?

Figyelt kérdés

6 hetesen kórházba voltam,mert volt egy minimális halvány barna pecsételésem. 4x1 duphastont szedek.1 hét után hazaengedtek tünetmentesen. De közben megint volt barnázásom,kicsit több,mint első alkalommal. Voltam dokinál,UH-zott és azt mondta minden rendben. De azóta meg sötétebb barna pecsételéseim vannak. Egyik nap szinte alig,de ma például több de nem annyira sötét. Görcsölni nem görcsölök. A történethez hozzátartozik,hogy kétszarvú méhem van.

A kérdésem az lenne mit tegyek? Megint menjek dokihoz? Itthon szinte egész nap fekszem és rendesen szedem a duphastont. Van esély hogy semmi baja nem lesz a babának?

2012. jan. 21. 09:25
 1/6 anonim ***** válasza:
Persze, hogy van, ha hazaengedtek, akkor annak oka van! Ne idegeskedj, szedd a gyógyszert és pihenj, ez nagyon sok nővel előfordul!
2012. jan. 21. 09:42
 2/6 anonim ***** válasza:
legalább telefonálj. Lehet, hogy a védőnőt is megkérdezheted, hogy mit tegyél.
2012. jan. 21. 09:42
 3/6 anonim ***** válasza:

Esetleg ha elmennél egy másik jófajta dokihoz, és ő is ugyanazt mondaná, mint a dokid, az megnyugtatna?

Az idegeskedés többet árthat, mint a pecsételés!

nyugi, minden rendben lesz, vagyis rendben van! ;)

2012. jan. 21. 10:56
 4/6 A kérdező kommentje:
Naponta egyszer kétszer jelentkezik,hol egy csepp,hol több. Amikor elmentem múltkor a dokihoz,rögtön megvizsgált de nem tapasztalt semmit. Úgy viselkedtek velem mintha kitaláltam volna. Reggel óta megint nem tapasztaltam.
2012. jan. 21. 11:39
 5/6 anonim ***** válasza:
Én azért a helyedben nem hagynám magam lerázni, az én dokim azt mondta, hogy semmiféle barnázás nem normális dolog. Menj be az ügyeletre és több szem többet lát alapon vizsgáltasd meg magad újra. Nem biztos, hogy gond van, de szerintem azért ne kockáztass! Én alapjáraton elég optimista típus vagyok, de amíg a barnázás nem múlik el addig menj utána folyamatosan és oldják meg a problémádat, azért orvosok. Valamelyik válaszolónak igaza van abban, ha kétféle doki is rendben talál mindent akkor nyugodtabb lehetsz utána. A legjobbakat kívánom neked4
2012. jan. 21. 11:51
 6/6 anonim ***** válasza:

Szerintem is nézesd meg magad másik dokival is. Nekem anno utrogestant kellett használni, az meleltt sose egy csepp barnázásom nem volt (igaz, én a max adagot használtam). Csak arra akarok kilyukadni, hogy lehet, rosszul állították be neked a gyógyszeradagot. Nem tudom, a duphasonból mennyi a max/nap.

Ha uh-n minden rendben volt, akkor ne parázz, csak lehet, valami kis hormon dolog, amin a jól beállított gyógyszeradagolás és pihenés segíteni fog.

2012. jan. 21. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!