Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Amikor hazavittétek a babát a...

Amikor hazavittétek a babát a kórházból, akkor gyógyszertári fürdetőt, sampont stb. használtatok vagy egy dm-ben megkapható Johnsons ill. más márkájút használtatok egyből?

Figyelt kérdés
Ma megyek ilyeneket vásárolgatni és nem tudom, hogy merre induljak. Ti mit használtatok először?
2012. jan. 20. 13:40
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Szia!

Én születése óta csak naturkozmetikumokat használok a kisfiamnál, és most is azt fogok.

pl.:Weleda, Logona, Dr Hauschka;

Drágábbak mint a normál fürdetők, krémek, de nagyon keveset kell használni, így tovább eltartanak.

Boldog babavárást! 31 hetes kismama

2012. jan. 21. 12:59
 22/27 anonim ***** válasza:
100%

A gyógyszertárit a leendő gyerekorvos felírja, csak menj el hozzá a 36. hét után valamikor.

Olajat, testápolót nem kell használni, az ember bőre alapvetően a legtöbb esetben tudja mi a teendője és jól működik, pont ezekkel a vackokkal rontod el, hogy hozzászokjon és mindig kenni kelljen. Persze ha valamiért kiszárad nagyon, akkor lehet, de pl. pici babánál, az hogy az első pár hétben lehámlik az egész bőre teljesen normális.

És amúgy fürdetni sem úgy kell, mint te fürdesz, ő ugye eleinte nagyon nem lesz koszos, se homokos, saras, mint mondjuk egy kétéves. A lényeg, hogy a kis redőkben ne maradjon semmi és víz sem, ez pedig 1 perc lötykölés....

Persze ha már élvezi, mehet a pancsi.

2012. jan. 21. 14:18
 23/27 Szilvi01 ***** válasza:
bocsi hogy itt kérdezem meg,de felvetődött nálam egy olyan kérdés,és lehet tudatlan vagyok,hogy ezeket ha egyszer felirja a gyerekorvos utána mindig csak receptre lehet megvenni ezeket a fürdetési dolgokat?vagy csak egyszer megmondja mit ajánl mi kell és utána recept nélkül is megvehető?
2012. jan. 21. 22:29
 24/27 anonim ***** válasza:
én már az elejétől kezdve a johnsonst használtam a kislányomnak samponból,fürdetőből,és olajból is.sosem volt rá allergiás.popsikrémből az első 3-4 hónapban csak a gyógyszertárit.amikor még terhes voltam akkor elkezdtünk popsitörlőket vásárolni apukával,egészségkártyáról lehetett gyógyszertárban és pont akciós volt a neogranormonos,fél áron volt,így abból vettünk 21 csomaggal:)amég az el nem fogyott addig csak azt használtuk,aztán pedig más márkákat is kipróbáltunk,semmi gond nem volt egyikkel sem.
2012. jan. 22. 11:45
 25/27 anonim ***** válasza:

23-nak!

Én csak a popsikrémből használok gyógyszertárit,azt fel kell íratni.A fürdetőhöz nem tudok hozzászólni mert mi azt csak 1 hónapos koráig használtuk,de szerintem azt is irtani kell.

2012. jan. 22. 17:45
 26/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ és a segítséget!
2012. jan. 23. 12:58
 27/27 anonim ***** válasza:
lehet recept nélkül is, de úgy drágább... de hidd el, az elején havonta tuti, utána meg 2-3 havonta úgyis találkozol a dokival, szóval nem kell külön ezért menni.
2012. jan. 27. 14:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!