Amikor hazavittétek a babát a kórházból, akkor gyógyszertári fürdetőt, sampont stb. használtatok vagy egy dm-ben megkapható Johnsons ill. más márkájút használtatok egyből?
Szia!
Én születése óta csak naturkozmetikumokat használok a kisfiamnál, és most is azt fogok.
pl.:Weleda, Logona, Dr Hauschka;
Drágábbak mint a normál fürdetők, krémek, de nagyon keveset kell használni, így tovább eltartanak.
Boldog babavárást! 31 hetes kismama
A gyógyszertárit a leendő gyerekorvos felírja, csak menj el hozzá a 36. hét után valamikor.
Olajat, testápolót nem kell használni, az ember bőre alapvetően a legtöbb esetben tudja mi a teendője és jól működik, pont ezekkel a vackokkal rontod el, hogy hozzászokjon és mindig kenni kelljen. Persze ha valamiért kiszárad nagyon, akkor lehet, de pl. pici babánál, az hogy az első pár hétben lehámlik az egész bőre teljesen normális.
És amúgy fürdetni sem úgy kell, mint te fürdesz, ő ugye eleinte nagyon nem lesz koszos, se homokos, saras, mint mondjuk egy kétéves. A lényeg, hogy a kis redőkben ne maradjon semmi és víz sem, ez pedig 1 perc lötykölés....
Persze ha már élvezi, mehet a pancsi.
23-nak!
Én csak a popsikrémből használok gyógyszertárit,azt fel kell íratni.A fürdetőhöz nem tudok hozzászólni mert mi azt csak 1 hónapos koráig használtuk,de szerintem azt is irtani kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!