Amikor hazavittétek a babát a kórházból, akkor gyógyszertári fürdetőt, sampont stb. használtatok vagy egy dm-ben megkapható Johnsons ill. más márkájút használtatok egyből?
És még ráadásul kőolajszármazékot. Azzal helyettesítik a természetes zsírokat, olajokat.
Én nagy valószínűséggel magam fogom készíteni ezeket a termékeket. Ha mégse úgy alakulna, akkor inkább a gyógyszertárit javaslom.
Gyógyszertárit, elég sokáig. A Johnsons-szal tényleg sok a probléma, nagyon sok baba bőre nem bírja...
Amit a gyógyszertárban kapsz, adalék-, illat- és tartósítószer mentes... emellett olcsó és ami nagyon fontos, nem von el vizet a pici bőréből. Samponra az első hetekben nincs is szükség, ahelyett is nagyon megfelel a fürdető, ha kisebb mennyiséget összerázol forró vízzel egy flakonban.
Johnson tényleg nem a legjobb választás.
DM saját márkája legjobb minösítést kapott az üko teszteken, érdemes abból venni.
ahol én élek itt nincsen gyógyszertári, de kaptam pl otthoni fürdetö krémet és csak szarazabb lett a babám böre.
elvileg az a jó ha illatmentes, próbálj olyat venni.
én Bübchent vettem mert abból van illatmentes alergia mentes, és az ökotesztek élén volt. a hippnek is van illatmentese az is jó minösítést kapott.
Johnsont semmiképp!
Én se használtam gyógyszertárit.Ilyet vettem.
Csak olyat szabad megvenni, amire rá van írva, hogy újszülött kortól használható!
Ha nincs a közeledben brendon, a patikában is tudnak adni többfélét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!