Amikor hazavittétek a babát a kórházból, akkor gyógyszertári fürdetőt, sampont stb. használtatok vagy egy dm-ben megkapható Johnsons ill. más márkájút használtatok egyből?
hintöpor egyáltalán nem kell, vigyázni is kell vele mert alergén és tele megy az orra vele.
szerintem felesleges megvenni.
mi olajból is nagyon minimálisat használtunk, csak a hajlatokat olajoztam az elején hogy könnyebb legyen kitörölni. kaptunk mminden látogatótol babakozmetikumot, és az olajok itt állnak halomba. most lábgyantánál használom maradék gyanta leszedéséhez.
Első vagyok. Én amit használok (5 hós baba): épp a gyógyszertári fürdető, de egyébként majd a dm-es sajátmárkás ultrasensitivre térek majd át (fiamnál is azt használom).
Popsikenőcsöt nem használok, eleinte a gyógyszertári volt. Max. ha kipirosodik a feneke, akkor pici Neogranormont teszek, ennyi.
Olaj - sose használtam, max 2-3x olivaolajjal letöröltem a hajlatokat az elején.
Köldök: adtak alkoholt, annyi.
Hintőpor: sose használtam, felesleges szerintem.
Testápoló: néha kenem őket, ekcémára hajlamos mindkettő - speciális testápolót használok.
És épp amiatt, mert mindkettő érzékeny bőrű, nem kenem őket semmivel. Ez vált be a leginkább :D
Mi 6 hónapos koráig mindenből gyógyszertárit használtunk, persze egészségesebb is és nem utolsósorban olcsóbb is :-) A fürdetőből csak azért, mert előre megvettünk több tubussal, annyival amennyi fel lett írva, és sajnáltuk volna kidobni. Egyedül sampont vettünk, mi a Johnsons kamillás samponját vettük de akkor még nem tudtam, hogy nem ajánlott ez a márka :-( Popsikenőcsből is a gyógyszertári van, de abból vettünk sudocremet is, ha piros a popsija ami kb. szökőévente egyszer fordul elő, akkor bekenem és másnapra kutya baja.
Hintőport nem használtunk soha, csak ami a köldökére kell de azt meg mindenképp a gyógyszertárban kell venned. Alkoholt és olajat is írnak fel.
Mi az első pillanattól J&J termékeket használtunk mind a kettővel. Toptotoe volt az első, utána a Naturels(asszem, zöld) jött, nagyon fini illatuk volt tőle a babáknak, a bőrüknek sincs semmi baja(még).
Kb 2hónapja nem használunk már bébi fürdetőt(úgy fogyott a két gyerekre, mintha egy ovit fürdetnék) és váltottunk a Baba tusfürdőkre(most a narancssárga Gyümis frissesség van) szintén nincs baj vele.
Babaolaj J&J volt szintén, a sárga(kamillás), hintőpor csak a köldökcsonkra való volt amíg nem esett le addig használtam, később szétszórni nagyon jó játék volt a nagynak. Popsikrém fehér tégelyes J&J volt, de annak is 80%a nagy arcán landolt, mint a fenekükön(kb 2hónap/2gyerek amíg kentem a popsijukat).
Popsitörlő Pampers actív szokott lenni, pelus szintén, vagy babytime(pennys).
2,5 és 1éves bébik
Szia.Mi kb.egy éves koráig a babe fürdetőt használtuk,álom bőre van a mai napig a kisfiamnak.Samponból az elején semmit,csak leöblítettem a fürdővízzel,később a babe koszmo ellenit vettem neki.
A babe fürdető első hallásra elég drága 3500 ft körül van,de hidd el nekem 4-5 hónapig elég neki egy flakon.Én sem hittem el,nagyon gazdaságos.1 éves kora után váltottunk j&j fürdetőre, a sima fehérre és kamillás samponjára.Könnyebb beszerezni és ez is bevált.A popsitörlőétől viszont vörös lett a kisfiam feneke,abból a neogranormont használtuk 1,5 éves koráig,most a pamperst.
Hintőport nem használtam neki.Popsikenőcsből sudocremet az elején,aztán mikor összeszedtem magam meg belerázódtunk a dolgokba írattam gyógyszertárit neki,csak azzal meg mindig az volt a gondom,hogy előbb lejárt a szav.ideje minthogy elfogyott volna.
Jó vásárlást és jó babázást kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!