Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Amikor hazavittétek a babát a...

Amikor hazavittétek a babát a kórházból, akkor gyógyszertári fürdetőt, sampont stb. használtatok vagy egy dm-ben megkapható Johnsons ill. más márkájút használtatok egyből?

Figyelt kérdés
Ma megyek ilyeneket vásárolgatni és nem tudom, hogy merre induljak. Ti mit használtatok először?
2012. jan. 20. 13:40
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
Gyógyszertárit. De szerintem nem kell előre megvenni, felesleges. A kórházból ha kiengednek akkor megy a gyerekorvos hozzátok és mindent felírt receptre. Nálunk is az volt az első szava, hogy na a johnsons tusfürdőt felejtsük el, úgyhogy azóta is ott áll bontatlanul.
2012. jan. 20. 13:59
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
2-3 hétig a gyógyszertárit,aztán váltottunk a Gabira!
2012. jan. 20. 14:05
 13/27 anonim ***** válasza:
100%

hintöpor egyáltalán nem kell, vigyázni is kell vele mert alergén és tele megy az orra vele.

szerintem felesleges megvenni.

mi olajból is nagyon minimálisat használtunk, csak a hajlatokat olajoztam az elején hogy könnyebb legyen kitörölni. kaptunk mminden látogatótol babakozmetikumot, és az olajok itt állnak halomba. most lábgyantánál használom maradék gyanta leszedéséhez.

2012. jan. 20. 14:05
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
Én kb 1 hónapos koráig használtam a gyógyszertári fürdetőt,utána áttértünk a Johnsonsra.Fürdetőt és sampont is azt használtunk,semmi baja nem lett a kislányomnak.Nálunk a kórházban is Johnsonssal fürdetnek.1 éves kora után Nivea Babyt kezdtünk el használni,azóta csak azt használunk sampont is meg fürdetőt is.Popsikrémet azt csak gyógyszertárit használunk.Milyen olajra gondoltál?Amivel a hajlatokat kentem arra mandulaolajat vettem,nekem ezt tanácsolta a védőnőm.Babaolajat max.fülpucolásra használtam.Hintőpor nem kell,csak a köldökére arra meg ír az orvos.
2012. jan. 20. 14:12
 15/27 anonim ***** válasza:
65%

Első vagyok. Én amit használok (5 hós baba): épp a gyógyszertári fürdető, de egyébként majd a dm-es sajátmárkás ultrasensitivre térek majd át (fiamnál is azt használom).

Popsikenőcsöt nem használok, eleinte a gyógyszertári volt. Max. ha kipirosodik a feneke, akkor pici Neogranormont teszek, ennyi.

Olaj - sose használtam, max 2-3x olivaolajjal letöröltem a hajlatokat az elején.

Köldök: adtak alkoholt, annyi.

Hintőpor: sose használtam, felesleges szerintem.

Testápoló: néha kenem őket, ekcémára hajlamos mindkettő - speciális testápolót használok.

És épp amiatt, mert mindkettő érzékeny bőrű, nem kenem őket semmivel. Ez vált be a leginkább :D

2012. jan. 20. 14:14
 16/27 anonim ***** válasza:
71%
Ja, sampont eleinte nem használta, csak sima viz vagy fürdető. Később a Babe koszmó elleni.
2012. jan. 20. 14:15
 17/27 anonim ***** válasza:
71%
A gyerekorvos majd felírja neked vényre,és el is magyarázza mit mire használj.A drogériába kaphatót azt legkevesebb 3 hónapos koráig hanyagold.
2012. jan. 20. 14:29
 18/27 anonim ***** válasza:
100%

Mi 6 hónapos koráig mindenből gyógyszertárit használtunk, persze egészségesebb is és nem utolsósorban olcsóbb is :-) A fürdetőből csak azért, mert előre megvettünk több tubussal, annyival amennyi fel lett írva, és sajnáltuk volna kidobni. Egyedül sampont vettünk, mi a Johnsons kamillás samponját vettük de akkor még nem tudtam, hogy nem ajánlott ez a márka :-( Popsikenőcsből is a gyógyszertári van, de abból vettünk sudocremet is, ha piros a popsija ami kb. szökőévente egyszer fordul elő, akkor bekenem és másnapra kutya baja.

Hintőport nem használtunk soha, csak ami a köldökére kell de azt meg mindenképp a gyógyszertárban kell venned. Alkoholt és olajat is írnak fel.

2012. jan. 20. 15:41
 19/27 anonim ***** válasza:
62%

Mi az első pillanattól J&J termékeket használtunk mind a kettővel. Toptotoe volt az első, utána a Naturels(asszem, zöld) jött, nagyon fini illatuk volt tőle a babáknak, a bőrüknek sincs semmi baja(még).

Kb 2hónapja nem használunk már bébi fürdetőt(úgy fogyott a két gyerekre, mintha egy ovit fürdetnék) és váltottunk a Baba tusfürdőkre(most a narancssárga Gyümis frissesség van) szintén nincs baj vele.

Babaolaj J&J volt szintén, a sárga(kamillás), hintőpor csak a köldökcsonkra való volt amíg nem esett le addig használtam, később szétszórni nagyon jó játék volt a nagynak. Popsikrém fehér tégelyes J&J volt, de annak is 80%a nagy arcán landolt, mint a fenekükön(kb 2hónap/2gyerek amíg kentem a popsijukat).

Popsitörlő Pampers actív szokott lenni, pelus szintén, vagy babytime(pennys).

2,5 és 1éves bébik

2012. jan. 20. 16:32
 20/27 anonim ***** válasza:
100%

Szia.Mi kb.egy éves koráig a babe fürdetőt használtuk,álom bőre van a mai napig a kisfiamnak.Samponból az elején semmit,csak leöblítettem a fürdővízzel,később a babe koszmo ellenit vettem neki.

A babe fürdető első hallásra elég drága 3500 ft körül van,de hidd el nekem 4-5 hónapig elég neki egy flakon.Én sem hittem el,nagyon gazdaságos.1 éves kora után váltottunk j&j fürdetőre, a sima fehérre és kamillás samponjára.Könnyebb beszerezni és ez is bevált.A popsitörlőétől viszont vörös lett a kisfiam feneke,abból a neogranormont használtuk 1,5 éves koráig,most a pamperst.

Hintőport nem használtam neki.Popsikenőcsből sudocremet az elején,aztán mikor összeszedtem magam meg belerázódtunk a dolgokba írattam gyógyszertárit neki,csak azzal meg mindig az volt a gondom,hogy előbb lejárt a szav.ideje minthogy elfogyott volna.

Jó vásárlást és jó babázást kívánok!

2012. jan. 20. 20:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!