Jártatok már úgy, hogy több hetesek voltatok, mint mondták?
Jártatok már úgy, hogy több hetesek voltatok, mint mondták uh alapján és pár hét múlva behozta a lemaradást a pici?
Az első trimeszterre gondolok. Én tudom mikor fogant, és 10 hetes vagyok (mensi szerint 11) uh szerint meg csak 8! viszont 2 hete meg 7 voltam.
Szia!
Ilyenkor pár miliméter is sokat számít, lehet hogy nem jól mérték le valamelyik alkalommal.
Nálam is voltak ilyen bakik az elején, fiatalabbnak mondták egy héttel, mint a valóság. Persze én is tudtam, hogy az lehetetlen. :)
3 hét múlva pedig már 3-4 nappal idősebbnek mondták, mint amennyi. Vagyis 3 hét alatt 1,5 hetet "behozott".
Üdv.
20 hetes km
Hát igen, már lejjebb tettem fel kérdést csak nem kaptam teljesen konkrét válaszokat.
Ennyire lehet a hasi uh pontatlanabb, mert ma azzal néztek, még a múltkori hüvelyi nagyjából stimmelt (-1 hét) de ez már durva.
Én is így voltam.MÉg mondtam is a férjemnek hogy még inkább visszafele fejlődök nemhogy előre!De mostanra már annyira behozta a picike magát hogy csak 1 nap az eltérés a minsi és az uh között.
16 hetes km.
Kedves utolsó válaszoló!
És neked hány hetesen mondtak ilyet? Nálad is 2 külön ember és kétfajta uh-on nézték?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!