Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Jártatok már úgy, hogy több...

Jártatok már úgy, hogy több hetesek voltatok, mint mondták?

Figyelt kérdés

Jártatok már úgy, hogy több hetesek voltatok, mint mondták uh alapján és pár hét múlva behozta a lemaradást a pici?

Az első trimeszterre gondolok. Én tudom mikor fogant, és 10 hetes vagyok (mensi szerint 11) uh szerint meg csak 8! viszont 2 hete meg 7 voltam.

2009. máj. 27. 15:33
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Ilyenkor pár miliméter is sokat számít, lehet hogy nem jól mérték le valamelyik alkalommal.

Nálam is voltak ilyen bakik az elején, fiatalabbnak mondták egy héttel, mint a valóság. Persze én is tudtam, hogy az lehetetlen. :)

3 hét múlva pedig már 3-4 nappal idősebbnek mondták, mint amennyi. Vagyis 3 hét alatt 1,5 hetet "behozott".

Üdv.

20 hetes km

2009. máj. 27. 15:42
 2/4 A kérdező kommentje:

Hát igen, már lejjebb tettem fel kérdést csak nem kaptam teljesen konkrét válaszokat.

Ennyire lehet a hasi uh pontatlanabb, mert ma azzal néztek, még a múltkori hüvelyi nagyjából stimmelt (-1 hét) de ez már durva.

2009. máj. 27. 15:50
 3/4 anonim ***** válasza:

Én is így voltam.MÉg mondtam is a férjemnek hogy még inkább visszafele fejlődök nemhogy előre!De mostanra már annyira behozta a picike magát hogy csak 1 nap az eltérés a minsi és az uh között.

16 hetes km.

2009. máj. 27. 17:39
 4/4 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó válaszoló!

És neked hány hetesen mondtak ilyet? Nálad is 2 külön ember és kétfajta uh-on nézték?

2009. máj. 27. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!