Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6 hetesen mentem a dokihoz,...

6 hetesen mentem a dokihoz, minden okés volt, ma kellett visszamennem 9 hetesen, és kiderült, hogy elhalt a magzatom, nem hallottak szívhangot sem, nem fejlödött tovább, nagyon elkeseredtem, mitől következhetett ez be? Hétfőn elveszik.

Figyelt kérdés

2012. jan. 19. 19:13
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Én pont így jártam. Én is 9 hetesen mentem, és nem volt szívhang. Minden terhestünetem megvolt, nem is gyanakodtam. Villámcsapásként ért a hír, nem is akartam elhinni. Ennek már 3 hónapja. Akkor nagyon bele voltam betegedve, de mára sokkal pozitívabban látom a dolgokat. Tele vagyok reménnyel, hiszen nagyon sokan szülnek egészséges gyereket missed ab után. Bár ha néha eszembe jut, hogy már mennyi idős terhes lehetnék, egy percre elszomorodom. Fel a fejjel, ha túl leszel a műtéten, minden nappal jobb lesz.
2012. jan. 19. 21:19
 12/15 Mandii válasza:

Sajnos ez gyakran megesik, bár tudom, hogy ez nem vígasztal.

A műtéttől ne félj, semmi extra, de utána pihenj sokat, és sírj, amennyit szeretnél, ne játszd meg, hogy jól vagy, mert akkor később jon ki rajtad.

kb 2 hónap múlva már lehet is újra próbálkozni, és ne félj, ossze is fog jonni.

Sok sikert és kitartást

2012. jan. 19. 22:26
 13/15 anonim ***** válasza:

Nálam ez volt:vetélés 15 hetesen

vetélés 10 hetesen

missed ab.12 hetesen

szülés

szülés

missed ab.12 hetesen

szülés

missed ab.12 hetesen

most 34 hetes terhes vagyok.

Nálam nem derült ki hogy mi volt a baj.A tüneteim pedig még a műtétek után is 2-3 hétig meg voltak.Nagyon sajnálom hogy veled is megtörtént ez a szomorú dolog,együtt érzek veled, de ne add fel!!!Minden jót és sok kitartást kivánok neked!!!

2012. jan. 20. 09:30
 14/15 anonim ***** válasza:

Sajnálom! Nálam is így volt sajnálatos módon... Én 8 hetes voltam, amikor elkezdtem barnázni, vérezni és nekem ki is lökődött a petezsák, de ettől függetlenül nekem is csináltak egy tisztítást... Utána volt 2 rendes vérzésem és a 3. nem jött meg... Ez a terhesség feledtette csak velem a másik, elvesztett babót.

30+3 hkm

2012. jan. 20. 09:54
 15/15 anonim ***** válasza:
Sokan átéltük ezt, de nemsoká újra tethes leszel és születni fog egy egészséges kisbabád, aki elfeledteti veled ezt az egész szörnyűséget. Nekem a 8. héten derült ki, hogy nincs szívhang, elvették és pont egy évre rá megszületett a kislányom. Most megint terhes vagyok, 9 hetes, még bennem van a félsz.
2012. jan. 20. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!