6 hetesen mentem a dokihoz, minden okés volt, ma kellett visszamennem 9 hetesen, és kiderült, hogy elhalt a magzatom, nem hallottak szívhangot sem, nem fejlödött tovább, nagyon elkeseredtem, mitől következhetett ez be? Hétfőn elveszik.
Sajnos ez gyakran megesik, bár tudom, hogy ez nem vígasztal.
A műtéttől ne félj, semmi extra, de utána pihenj sokat, és sírj, amennyit szeretnél, ne játszd meg, hogy jól vagy, mert akkor később jon ki rajtad.
kb 2 hónap múlva már lehet is újra próbálkozni, és ne félj, ossze is fog jonni.
Sok sikert és kitartást
Nálam ez volt:vetélés 15 hetesen
vetélés 10 hetesen
missed ab.12 hetesen
szülés
szülés
missed ab.12 hetesen
szülés
missed ab.12 hetesen
most 34 hetes terhes vagyok.
Nálam nem derült ki hogy mi volt a baj.A tüneteim pedig még a műtétek után is 2-3 hétig meg voltak.Nagyon sajnálom hogy veled is megtörtént ez a szomorú dolog,együtt érzek veled, de ne add fel!!!Minden jót és sok kitartást kivánok neked!!!
Sajnálom! Nálam is így volt sajnálatos módon... Én 8 hetes voltam, amikor elkezdtem barnázni, vérezni és nekem ki is lökődött a petezsák, de ettől függetlenül nekem is csináltak egy tisztítást... Utána volt 2 rendes vérzésem és a 3. nem jött meg... Ez a terhesség feledtette csak velem a másik, elvesztett babót.
30+3 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!