Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhes vagyok. Agond az, hogy...

Terhes vagyok. Agond az, hogy ha megtartom (arra hajlok) akkor kb csak a páromra számithatok, a szüleimre gyakorlatilag nem, ugy érzem egyedül vagyok. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
11.hetes terhes
2012. jan. 19. 14:15
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
ez így igaz,köszönöm
2012. jan. 19. 15:02
 12/22 anonim ***** válasza:
69%

köszi a linket, így már érthető, büdös a munka, az anyukája még nem tud még több unokát ellátni. elég szomorú :(

én inkább mennék el takarítani és boldogan nevelném fel a gyerekeimet mint várjak a sültgalambra :(

2012. jan. 19. 15:02
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Mi most várjuk az elsőt. Nekünk egyáltalán nincs senkink: se szülők, se testvérek (sem a férjemnek, sem nekem nem élnek már sajnos, testvérek nincsenek). De mi nem gondolkodunk azon, hogy e miatt elvetetjük...
2012. jan. 19. 15:39
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Én nem számítok a szüleimre, de tudom, hogy fognak segíteni:). Nem a szüleimnek szülöm a gyerkőcöket, hanem magunknak.

Ezért is, amíg lehet, dolgozok is, hogy minél jobban álljunk anyagilag.

2012. jan. 19. 15:53
 15/22 A kérdező kommentje:
ugy láttom nem elég ha egy két embernek kuldok uzenetet ha nem ide is ki kell irni hogy a nehezfelfogásuak is értsék ..mar ha képesek rá!egy szoval se mondtam h a szakmámban nem dolgoztam ..massal is probálkoztam elmentem takarito ceghez is de manapsag ha egy kicsit utana jartok ahoz is takarit5to végzetseg kell!60.000ft a tanfolyam ,dolgoztam a t-mobil nál is 2 honapot...hogy mennyit kerestem ott SEMMIT NEM FIZETEK KI.(attol meg h nem irok le minden reszlettet nem kell itelkezni
2012. jan. 19. 17:57
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Az a természetes, hogy a párodra számíthatsz és ez szuper is, de a legfontosabb, hogy magadban legyél mindig biztos és tudd, hogyha bármilyen probléma van, azt akár egyedül vagy minimális segítséggel is meg tudod oldani. Így soha nem szorulsz majd másra.
2012. jan. 19. 19:14
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Szia! nekem mindkét szülőm meg van de semmiben nem tudnak segíteni. A férjemnek csak az anyukája ő maximum szeretet tud adni. De nem másnak hanem magunknak kell a gyerkőc. Néha szomoruan olvasom itt i, hallom máshonna, hogy az egyik nagyszülő a kiságyat a másik a babakocsit veszi meg. Mi még egy pellenkára sem számíthatunk tőlük. De ez van, majd mi megveszünk mindent a kicsinek.
2012. jan. 19. 19:41
 18/22 anonim ***** válasza:
38%

Ha valamit közölni akarsz, akkor azt itt tedd meg, és ne privátba, mert azt csak 1 ember olvassa, a többi nem tud róla, nem vagyunk gondolatolvasók. Amit írtál abból pedig nem tűnt ki, hogy dolgoztál máshol is, talán érdemes lett volna megemlíteni.

Amúgy meg a takarításhoz nem mindenhova kérnek "diplomát". Most kíváncsiságból szétnéztem, igen, volt ahol elvártak gyakorlatot is, és szakképesítést, de kapásból találtam egy csomót, ahol csak min. általános iskolai végzettség kell. Szóval ne keress kifogásokat.

A másik, hogy mi az, hogy nem fizettek ki? Szerződés nem volt? Feketén dolgoztál? Mert ha volt törvényes keretek közt dolgoztál ott, akkor ilyet nem tesz meg egy ilyen nagy cég, mint a T-mobile, hogy nem fizet ki. Ha meg igen, akkor meg lehet tenni a szükséges lépéseket.

Nem tudom, tényleg nem tudom, de nem is akarom elhinni, hogy ennyire szerencsétlen vagy, aki még egy takarító állást sem tud megszerezni, vagy még a bérét sem fizetik ki.

Még eleinte sajnáltalak, hogy ennyien támadnak, de mostmár ez nekem is sok. Vagy nagyon buta vagy, vagy egy rakás szerencsétlenség.

2012. jan. 19. 22:24
 19/22 anonim ***** válasza:
Nem hinném,hogy a Kérdező "szerencsétlen" lenne! Sajnos a mai világban a legtöbb ember rákényszerül,hogy elviselje a felsőbb vezetés,a főnöke csesztetését,kicseszéseit,mert a munka kell,ugrálni nem lehet és nagyon válogatni sem.És nem biztos,hogy büdös a munka,csak simán ha az ország olyan részén lakik,egyszerűen nincs lehetőség! Sok diplomás,több szakmás ember nem talál munkát.Ezt is nézzük,mielőtt ítélkezünk.Azért a kérdezőnél csak azt nem értem,hogy ha ilyen húzós vállalni egy gyereket,akkor miért nem lehetett védekezni? Nem tudom,én most ott tartok,hogy nem szeretnék még gyereket,de ezellen teszek is,és még véletlenül sem csúszhat be.Sajnos a mai fiataloknak nem nagyon van megtanítva,hogy miről szól a szex. Ilyen világot élünk.
2012. jan. 20. 07:32
 20/22 A kérdező kommentje:
2012. jan. 20. 16:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!