Terhes vagyok. Agond az, hogy ha megtartom (arra hajlok) akkor kb csak a páromra számithatok, a szüleimre gyakorlatilag nem, ugy érzem egyedül vagyok. Mit csináljak?
köszi a linket, így már érthető, büdös a munka, az anyukája még nem tud még több unokát ellátni. elég szomorú :(
én inkább mennék el takarítani és boldogan nevelném fel a gyerekeimet mint várjak a sültgalambra :(
Én nem számítok a szüleimre, de tudom, hogy fognak segíteni:). Nem a szüleimnek szülöm a gyerkőcöket, hanem magunknak.
Ezért is, amíg lehet, dolgozok is, hogy minél jobban álljunk anyagilag.
Ha valamit közölni akarsz, akkor azt itt tedd meg, és ne privátba, mert azt csak 1 ember olvassa, a többi nem tud róla, nem vagyunk gondolatolvasók. Amit írtál abból pedig nem tűnt ki, hogy dolgoztál máshol is, talán érdemes lett volna megemlíteni.
Amúgy meg a takarításhoz nem mindenhova kérnek "diplomát". Most kíváncsiságból szétnéztem, igen, volt ahol elvártak gyakorlatot is, és szakképesítést, de kapásból találtam egy csomót, ahol csak min. általános iskolai végzettség kell. Szóval ne keress kifogásokat.
A másik, hogy mi az, hogy nem fizettek ki? Szerződés nem volt? Feketén dolgoztál? Mert ha volt törvényes keretek közt dolgoztál ott, akkor ilyet nem tesz meg egy ilyen nagy cég, mint a T-mobile, hogy nem fizet ki. Ha meg igen, akkor meg lehet tenni a szükséges lépéseket.
Nem tudom, tényleg nem tudom, de nem is akarom elhinni, hogy ennyire szerencsétlen vagy, aki még egy takarító állást sem tud megszerezni, vagy még a bérét sem fizetik ki.
Még eleinte sajnáltalak, hogy ennyien támadnak, de mostmár ez nekem is sok. Vagy nagyon buta vagy, vagy egy rakás szerencsétlenség.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
ezt elozo nap irtam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!