Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit tennétek? Hogyan oldanátok...

Mit tennétek? Hogyan oldanátok ezt meg?

Figyelt kérdés
Két kislányunk van.Most aug.elején érkezik a 3.lányunk.A másodikkal levetettük a köldökzsinorvért mert a férjemnek jó állása volt tudtuk fizetni a részletet ami a végére megváltozott mert megszűnt a munkahely.Az első gyermekünknél még nem volt ilyen lehetőség mert ő idősebb,9 éves.A lényeg az hogy a férjem végre talált állást amibe még csak pár hónapja dolgozik,itt is viszonylag jól keres.De nem merjük bevállalni megint az ujjabb részlet fizetést mert 2 év hosszú idő és mi van ha megint rosszul alakulnak a dolgok.Persze a családom szorgalmazza hogy ne hagyjuk ki és segítenének is valamilyen szinten.Viszont nagyon lelkiismeret furdalásom van hogy az egyik gyerekemnek van a másiknak meg nem lesz mert a pénz!Így is az volt mert a nagylányomnak nincs meg ez az esély de akkor azzal nyugtattam magam hogy testvérek és azonos vércsopotuak tehát nagy az esély hogy neki is jó ha véletlenül szükség lenne rá.Nektek mi a véleményetek erről?
2009. máj. 27. 06:14
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Egyszer már leírtam a véleményem egy hasonló kérdezőnek és nagyon le lettem pontozva, pedig csak az igazat írtam. Egészségügyben dolgozom középvezetőként, emiatt gyakran járok előadásokra. Kb. egy éve volt erről a témáról előadás, nagyon érdekelt, mert már terveztem a babát. A téma fő magyar kutatói Szegeden dolgoznak és az ő vezető professzoruk aki beszélt azt mondta, nyugodt szívvel állítja, hogy az őssejt dolog olyan gyerekcipőben jár, hogy azt a pénzt, amit erre szánnánk, inkább rakjuk be a pici nevére a bankba, ő is így tenné. Hát ha ő mondja.......

Boldog babavárást mindenkinek!

29+5 hetes

2009. máj. 27. 10:17
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat akár ilyen vagy olyan véleménnyel érkeztek.Nagy dillemma az biztos.De ma délelőtt ahogy beszélgettünk a férjemmel és a szüleimmel végre arra az elhatározásra jutottunk hogy mivel a középső kislányunknál levetettük,most elsősorban az anyagiak miatt nem tesszük ezt meg.Az orvosom is azt mondta hogy ő ajánlja akinek van rá valója de még nagyon kezdetleges a dolog és itt Mo.-on nem is igazán dolgoznak vele.Tehát ha véletlenül szükség lenne rá akkor inkább az külföldön és ez megint súlyos pénzeket jelent.Vajon akkor telne rá?Ki tudja!Reméljük soha nem kerül erre sor.SENKINEK.
2009. máj. 27. 10:29
 13/13 A kérdező kommentje:
Amugy én is Szegeden szülök.
2009. máj. 27. 10:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!