Ilyeneket ti hogyan oldanátok meg?
lehet h hülye kérdés, de muszáj mások véleményét megtudnom.
a környezetemben mindenki mmondja, h ha olyan helyzet van h > "ne idegeskedj!". nem akarom magamba sem fojtani, én úgy gondolom h az rosszabb, ha sírnom kell akkor sírok.próbálok uralkodni az érzéseimen, de egyszerűen szinte lehetetlen.meg "ne emelj semmit! (még felmosóvödröt sem... /és ha nem mosok fel -> "de rendetlenség van!"), ne sétáljak, üljek a seggemen ha vizesedik a lábam, de ha híznék még vagy 20kilót ->"júj de sokat híztál!!" meg ilyen apróságok, mindenki nagyon tudja mondani.én meg nagyon rosszul érzem mgagam ezek miatt...
mi jót tanácsoltok, mitévő legyek?
Itt az ido , hogy megtanulj szelektiven hallani :-) .Sajnos meg igy is el fog torni elegszer a mecses.Kitartas, mert ez meg csak a kezdet!Nekem neha jol esett beolvasni, pl anyosomnak :-))))
37 heteske
Szelektálj. Akiket szeretsz és elfogadod a véleményét, azokat hallgasd meg és figyelj oda rá, de kritikusan!
Úgy csinálj mindent, ahogy jónak érzed, csak vigyázz magatokra. Neked kell érezned, meddig mehetsz el, ha ez a szint megvan, akkor vegyél vissza picit belőle és akkor lesz jó. Szerintem.
Ha fáradt vagy és "kosz" van otthon, mert nem volt kedved takarítani, nyugodtan csukd be a szemed.
én minden tanácsra mosolyogva bólogattam, aztán úgy csináltam, ahogy nekem jó volt :)
várj csak, míg megszületik a baba, akkor jönnek csak majd az igazán okos mindenttudó tanácsadók :P úgyhogy sajna hozzá kell szokni, de nem kell rajta rágódni, nem érdemes :P
az meg, hogy néha eltörik a mécses, nem baj, most tombolnak a hormonok :)
szép babavárást!
6 hetes picur anyukája
Engem baronora nem érdekeltek az ilyen dolgok.
Ha bőgnöm kellet bőgtem, ha ordítozni valakivel, akkor azt, januárban havat is lapátoltam (március elején szültem).
Ja és megmondtam, hogy a "hogy vagy?", illetve a "hogy vagytok", kérdésektől kíméljenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!