Láttátok a fókuszban az anyukát, aki nem tudta, hogy babát vár?
Figyelt kérdés
El is hihetjük akár, hogy nem érezte. De az én babám olyan aktív, ha az ő babája is rugott, mozgott, azt, hogy nem lehet észre venni. Hát nem tudom. Mi a véleményetek?2012. jan. 17. 17:22
21/25 anonim válasza:
Egy ismerős házaspár évekkel ezelőtt ugyanígy járt, csak nem kerültek a TV-be. Az asszonyka évekig járt orvoshoz, hogy babája lehessen,mert sehogyan sem esett teherbe. Na meg járt orvoshoz később a rengeteg hányással, gyomorégéssel. Szépen vizsgálgatták, írogatták a gyógyszereket. Mensije rendszertelen volt, így nem tűnt föl, hogy az. Aztán egyszer azt hitte bepisilt és nagyon begörcsölt a veséje. Mentő, kórház, szülészet. Hatalmas meglepetés volt, hogy babájuk született.Mindenki nagyon örült neki. UH-nál ha csak egy bizonyos területre koncentrál az orvos és nem csinál teljes hasi vizsgálatot, nem biztos, hogy észreveszi a babát. Egy nőgyógyászati UH-nál viszont kétlem.
22/25 anonim válasza:
Síma hasi uh-nál is észre kell venni. Nekem van egy uh-os főorvos ismerősöm és az azt mondta, nagyon sok tinilány van akit anyucikája hoz el az uh-ra, hogy a kicsi lányának gyomor meg bélpanaszai vannak és előfordul, hogy az ismerősöm továbbküldi a nőgyógyászatra, mert bizony terhességet állapít meg a hasi uh-on. Szóval valahogy észre kellett volna h vegyék. De én akkor sem hiszem el h 9 hón keresztül meg sem fordult a fejében, hogy vegyen egy terhességi tesztet, meg, hogy alapból, ha sokat fájt a hasa, meg azért érezte, h a méhével valami történik, szóval az sem értem, hogy miért nem ment el nőgyógyászhoz is. Nekem volt már olyan, hogy sokat görcsölt a hasam és elmentem, hogy nehogy vmi gyulladás legyen. Meg azért azt nem hiszem, hogy azt a mozgást bélmozgásnak érezte. Én duci nő vagyok de a kisfiammal is a végén konkrét az egyik oldalról átvándorolt a másikra a pocakom. Ugyan már, ne mondja nekem, h az ilyet bélmozgásnak vélte! 100000% h hazudott a nő, h tv-be kerüljön.ennyi
23/25 anonim válasza:
Áhhhh, ezer százalék szerintem is, hogy tudta ő hogy terhes! Ennyire senki nem lehet hülye! Vagy a nő találta ki a történetet, vagy a tv csatorna. De ilyen tutira nincs!
24/25 anonim válasza:
Mért is kéne elhinni h valaki nem a saját belsőjével van a nap24 órájában elfoglalva?Kit érdekel h nem tudja megkülönböztetni a bélmozgást a gyerekrúgásaitól?Úgy születünk h felismerjük a különbséget akkor is ha soha nem éreztük és nincs viszonyításunk!Mert egy vérmuff az vérmuff!Főleg ha gyereket akar.
25/25 anonim válasza:
Akinek van ilyen adója, nézze meg tanulságos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!