Láttátok a fókuszban az anyukát, aki nem tudta, hogy babát vár?
Figyelt kérdés
El is hihetjük akár, hogy nem érezte. De az én babám olyan aktív, ha az ő babája is rugott, mozgott, azt, hogy nem lehet észre venni. Hát nem tudom. Mi a véleményetek?2012. jan. 17. 17:22
11/25 A kérdező kommentje:
Utolsó előtti lett, mire kiírtam!
2012. jan. 17. 17:50
12/25 anonim válasza:
szerintem sincs abban semmi kivetnivalo ha kiirjak a kerdest nekem az a fura hogy nem erezte a baba mozgasat az en lanyomnak meg tudtam fogni a labat vagy terdet mit tudom en hogy mit nyomott ki de akkorakat rugott belem hogy neha jajgattam nagyokat tEHAT EL NEM TUDOM KEPZELNI HOGY NEM VETTE ESZRE
13/25 anonim válasza:
Nyilvánvaló hazugság, vagy súlyos értelmi fogyatékosnak kell lenni ahhoz, hogy valaki ne jöjjön rá szülésig hogy terhes.
14/25 anonim válasza:
Pszichológia, 20 évig abban a tudatban volt, hogy nem lehet gyereke, utána egy szakértő mondta is, hogy már minden reményt elhesegetett. Ha valaki be tudja képzelni a terhességet, úgy ezt is. Azért az elme furcsa dolgokat tud csinálni, én örülök, hogy boldog kis család, egy igazi kis csoda. És tündéri a pici.
15/25 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Ezért nem tudom el itélni én sem, mert ugye meddőnek nyilvánitották. De akkor is biztosan rugott az ő babája is. Engem éjszaka is fel kelt néha. Az éjszakai csuklásrol nem is beszélve. De a vége jó és ez a lényeg.
2012. jan. 17. 18:22
16/25 anonim válasza:
Ezt a riportot nem láttam, de a mi falunkban 2 hónapja ugyanígy született egy baba. Ott már két felnőtt gyereke volt az anyukának, sőt egy unokája is. Ő is állítja, hogy nem tudta, hogy terhes. Miután megszületett a baba, a felnőtt lánya szaladgált összeszedni a szükséges dolgokat.
Azt én sem tudom elképzelni, hogy lehet a magzatmozgásokat bármivel összekeverni, de az tény, hogy napi szinten találkoztam a nővel, és nem vettem észre, hogy terhes, pedig nem egy nagydarab alkat. Mondjuk az is igaz, hogy ősszel-télen kabát van az embereken, meg hát nem is ezt sasoltam.
17/25 anonim válasza:
Sokkal több ilyen van,mint amiről tudunk. Az egyik adón egy dokumentum sorozat foglalkozott az ilyen terhességekkel. Négy gyermeket szültem,minden gyermekemet előbb tudtam, hogy létezik,mint ahogyan a teszt kimutatta. Ettől még elhiszem,hogyha valaki nagyon nem számít arra,hogy terhes,nem foglalkozik azzal,hogy mi zajlik belül, akkor nem veszi észre,hogy gyermeket vár. Nekem iszonyatos bélmozgásaim vannak fölérnek egy baba ficánkolásával. Sőt, szoktak igazi görcseim lenni,amik fölérnek a jósló fájásokkal, terhességeim alatt,bizony csak a has keménysége mutatta,hogy ezek a görcsök nem azok.
18/25 anonim válasza:
Ugyan hagyjuk már!Gondoljunk bele, fizikailag lehetetlen, hogy egy érett magzatot egy nagy pocakban nem vesz észre az ultrahang. Ezt jól megbeszélték a dokival, hogy csinálnak egy szenzációt és bekerülnek a tv-be. Azt el tudom képzelni, h egy nagyon primitív nő aki szinte szellemi fogyatékos nem veszi észre, de azt h a doki sem, olyan nem létezik. akkor azonnal el kéne venni a diplomáját. sántít a sztori, ilyen nincs!
19/25 limaia válasza:
nekem az egyik volt osztálytársam járt igy.ducibb volt,nem is látszott rajta,nem volt semmi tünete,élte az életét,bulizott,cigizett,olykor drogozott is.onnan tudtuk meg,hogy babája született,hogy pont vizsganap rosszul lett,nagyon fájt a hasa,bevitték a korházba,egy óra múlva megvolt a babája,és egészséges lett.nem tudta hogy terhes,de nagyon örült,pedig egy nős férfitől lett a baba.
20/25 anonim válasza:
a riportban volt, hogy ultrahangozták, meg vérvételen is volt- szóval ez így annnnyira gyanús...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!