Láttátok Cinthya Dictator-t a fókuszban?
Én nem láttam most a riportot,de azért reagálnék az első válaszolóra,meg a kérdező kérdésére.
Láttátok már a képeit? Tehetséges fotós,szóval a kérdésre a válasz megvan.
A másik : ismeritek őt? Vagy csak megláttad ,kedves válaszoló a tv-ben ,és elítélted a külseje alapján?
Nem úgy néz ki ,ahogy a környezetedben mindenki,így már sz*r ember?
Rá tudsz keresni, de fb-on is fent van. Beírod a nevét és kiadja.
Amúgy fogalmam sincs kik a szülei meg mit tudom én ,mondom hogy nem ismerem és ÉPPEN ezért nem mondom hogy ilyen vagy olyan... Érted?? CSak a külseje alapján ne ítéljetek már meg valakit.
Casting cégnél volt regisztrálva. És az X faktor castingra hívták. Ott választották ki. De már elötte is ismert volt bizonyos kötökben a myspacen.
A fotói feltűntek. Mivel újjító.
"szórakozni"? Szeritnem örülnél ha te is ilyen szinten tudnál "szórakozni".
A fotózáshoz szükséges dolgokat és a studiót is önerőből finanszírozta.
De szerintem ha ennyire kíváncsi vagy kérdezd meg őt. Én már többször írtam neki! És mindig kaptam választ.
Jó kérdező,figyelj: nem kell elismerned,bár ez várható is volt,azok után ,hogy már akkor elítélted mikor még nem is tudtad ,hogy mivel foglalkozik.
Szóval ne foglalkozz vele. A kérdést sem értem miért tetted fel,mikor nyilvánvalóan kiderült,hogy nem is vagy kíváncsi rá,mert már leírtad. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!