12 hetesen elmentetek táppénzre?
28 hetes vagyok és dolgozom. Igaz, már viszonylag az elején meg kellett beszélnem a főnökömmel a továbbiakat, mert sokat voltam rosszul. Így most rugalmas időben dolgozom, de mindig el is végzem a munkámat rendesen még munkaidőn kívül is. Talán ezért is engedékenyebb velem.
A pedagógiai pálya az más. Ha nem érzed jól magad, akkor menj el tp-re. Csak az elég kevés sajnos.
A tgyás-t és a Gyed-et a 2011-es év alapján számolják.
Én január 29-re voltam kiírva, és a téli szünetig (dec. 20.) dolgoztam. Egyáltalán nem bántam meg, most is így döntenék!
Volt egy-két nagyon nehezen kezelhető osztályom is. Egyszerűen közöltem velük, hogy vagy változtatnak a viselkedésükön vagy beszélek az igazgatóval és átadom őket egy kollégának mert nekem a baba miatt nincs szükségem a stresszre. Tündériek lettek! :-)
A betegségektől nem tartottam, mert azt bárhol máshol is elkaphatja az ember. Viszont sokkal fittebb kismama voltam mintha hónapokig csak otthon gubbasztottam volna. A terhesség nem betegség, hanem egy természetes állapot.
Azért bevallom őszintén, januárban már én is élveztem a semmittevést. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!