Ha mégis sikerült teherbe esnem de a doki még esetleg nem látta mert fiatal volt elkezdett szedetni velem egy orgametril nevű tabit árt ez ha terhes vagyok?
Figyelt kérdés
2009. máj. 26. 20:03
1/6 anonim válasza:
Ultrahanggal nézte meg, hogy terhes vagy e? Mert ha igen, akkor az 100%, hogy nem vagy állapotos. Egy embriót még én is felismernék, nemhogy az orvos.
3/6 A kérdező kommentje:
csinált de nem hüvelyit
2009. máj. 26. 20:22
4/6 anonim válasza:
ha a terhesség lehetősége felmerül, hiába nem látja köteles ezt figyelembe venni mikor felír valamit, nekem sem látta még a terhességet és azt mondta ami bajom van a 12.hétig nem kezelik ezért nem is adott semmit, elvileg csak olyat írhatnak fel ha szóltál hogy lehet terhes vagy hogy nem árthat
5/6 anonim válasza:
Én is ezért kérdeztem, hogy hányadik héten lenne, de nem árulja el :)
Nekem csak a 6. héten volt látható a petezsák hüvelyi hiperszuper uh-gal is.
6/6 anonim válasza:
én is szedtem orgametrilt, de én a vetélés után. Úgy tudom (legalábbis nekem így volt), hogy, ha abbahagyod, pár napon belül vérzés jelentkezik, ami, ha terhes vagy, sajnos nem jó ötlet. Tesztet csináltál már? Mire írta fel neked a doki az orgametrilt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!