Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Első babás anyukák ti nem...

Első babás anyukák ti nem féltek a szüléstől, vagy már aki tul van a sülésen azok hogy álltak ehhez a dologhoz? (többi lent)

Figyelt kérdés

Még nem vagyok terhes már mint remélem ebben a hónapban sikerült :)...de én bennem már nagyon fel merült hogy szülés...fájdalmak...mire számítsak?Hisz tudjuk hogy a szülési fájdalmak nem egy leányálom de életében majdnem minden nő legalább 1x túl esik rajta és ha meg látjuk a babát az felül múlja az egész fájdalmat!

Meg persze félek hogy nehogy valami baj legyen,minden rendben legyen a picivel.

Nálatok apás szülés volt?

Az meg nyugtatott titeket hogy ott volt a párotok?

Van aki nagyon fél a szüléstől?

Én félek de ugy vagyok vele ezen is túl kell esni és az eredmény az gyönyörű :)

Nem tudom milyen fájdalmakra kell számítani és ez a rosz benne :)

Előre is köszönöm a válaszokat!

2012. jan. 15. 09:04
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Én nem félek tőle, legalább is még nem. Első baba nekem, sokan a málnalevél teát ajánlják a 36. héttől, állítólag megkönnyíti a szülést, sokan leírták a babás klubban, hogy 2-3-4 óra alatt meg volt az első babájuk, szerintük a teától, majd kipróbálom én is.
2012. jan. 26. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!