Szilvi01 kérdése:
Milyen babakocsit vegyek?
Figyelt kérdés
Első babámat várom,segítséget szeretnék kérni. Rengeteg babakocsit néztem a neten. Egy olyat szeretnék ami bolygókerekes újszülött kortól használható később átalakítható sportkocsivá.Legyen hozzá lábzsák,esővédő.És az ára max 45 ezer ft körül legyen. És ha lehet ne legyenek kicsi kerekei.Tud valaki ilyet ajánlani?Köszi előre is.2012. jan. 14. 21:16
1/4 anonim válasza:
2/4 anonim válasza:
Én a Pierre Cardin PS 694-et néztem ki.
3/4 anonim válasza:
Első vagyok még ez is belefér 45000-be.
4/4 anonim válasza:
A GRACO-nak vannak többfunkciós babakocsijai. Van amelyikhez újszülött-hordozó is van, az drágább, de anélkül még belefér az árba. Könnyűek, strapabíróak és összecsukhatóak. A súlyát mindenképpen nézd meg vásárláskor, mert a baba nagyon hamar 10 kg lesz és akkor azt még pluszban rá kell számolni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!