Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 18 hetesen kinek hogy mozog a...

18 hetesen kinek hogy mozog a babája?

Figyelt kérdés
Én a második babámat várom de eddig nem nagyon akar mozogni vagy is nem nagyon érzem csak egyszer kétszer .pl:Május 13 -án éreztem hogy rugdosott azóta nem rúgott csak nagy ritkán megmoccan.Nektek is ilyen? Én már nagyon félek hogy valami baja van!!!!
2009. máj. 26. 09:04
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia, én is a 18.hétben vagyok.második baba. Nekem minden nap mozog, főleg este. Ne izgulj nincs semmi baj, még olyan picike, hogy van hogy nem érezzük.!!!Látszik a pocid?
2009. máj. 26. 09:08
 2/5 anonim ***** válasza:

Nyugi! Még nagyon pici ahhoz hogy sűrűbben érezd.Én is nagyon sokat agyaltam azon hogy mért nem érzem már mondjuk3-4 nap elteltével, de aztán megkérdeztem a védőnőt és az orvosomat is hogy jól van e ez így és mindketten megnyugtattak, hogy minden ok, majd a 20-22-dik héttől kell már rendszeres mozgásokat érezni.Úgyhogy nyugi, a babád jól van és gyűjti az erejét, hogy hamarosan kirugja az oldaladat is.!

Minden jót!19 hetes kismama

2009. máj. 26. 09:10
 3/5 A kérdező kommentje:
Igen látszik a pocakom de nem tudom néha érzek csak ilyen megrebbenéseket már nagyon ki vagyok hogy miért nem rúg meg minden!!! 2 hét múlva megyek csak a dokihoz olyan lassan telik az idő!!Lehet ő ilyen nyugisabb baba mert a fiam 20 hetesen nagyon mocorgott meg úgy kinyomta magát!!
2009. máj. 26. 09:11
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi hogy irtok kezdek megnyugodni!!!:D
2009. máj. 26. 09:13
 5/5 anonim ***** válasza:

Ne aggódj! A hétvégét én is átparáztam mert alig éreztem péntek óta a babámat, és nagyon megijedtem, már 20hét 5 napos vagyok. De tegnap és ma is akkorákat rúgott hogy a pocim fel-le járt. :) Így megnyugodtam. Vannak lustább és aktívabb napjaik, és ez a meleg illetve a frontok is hatnak rájuk. Nemsokára jó nagyokat fog rúgni. Meg elvileg ha jól tudom, akkor a nap 80-90%-át átalusszák. :)

Boldog babavárást!

2009. máj. 26. 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!