18 hetesen kinek hogy mozog a babája?
Nyugi! Még nagyon pici ahhoz hogy sűrűbben érezd.Én is nagyon sokat agyaltam azon hogy mért nem érzem már mondjuk3-4 nap elteltével, de aztán megkérdeztem a védőnőt és az orvosomat is hogy jól van e ez így és mindketten megnyugtattak, hogy minden ok, majd a 20-22-dik héttől kell már rendszeres mozgásokat érezni.Úgyhogy nyugi, a babád jól van és gyűjti az erejét, hogy hamarosan kirugja az oldaladat is.!
Minden jót!19 hetes kismama
Ne aggódj! A hétvégét én is átparáztam mert alig éreztem péntek óta a babámat, és nagyon megijedtem, már 20hét 5 napos vagyok. De tegnap és ma is akkorákat rúgott hogy a pocim fel-le járt. :) Így megnyugodtam. Vannak lustább és aktívabb napjaik, és ez a meleg illetve a frontok is hatnak rájuk. Nemsokára jó nagyokat fog rúgni. Meg elvileg ha jól tudom, akkor a nap 80-90%-át átalusszák. :)
Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!