Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Most mit csináljak?

Most mit csináljak?

Figyelt kérdés
Dec. 27-től jan. 2-ig kórházba voltam,mert egyszer barna pecsét volt a tisztaságimon.UH-n csak petezsákot láttak még akkor. Kaptam 4x1 Duphastont. Azóta minden rendben volt,de tegnap este és ma reggel megint világosbarna pici pecsét volt a tisztaságimon.Megint menjek kórházba? De ott semmi mást nem tudnak mondani,mint hogy szedjem a gyógyszert és pihenjek. Vagy várjam meg lesz e még és erősödik e és akkor menjek? Csütörtökön úgy is mennék UH-ra kontrollra.
2012. jan. 14. 07:29
 1/10 anonim ***** válasza:
En nem varnek semmire, inkabb mennek be feleslegesen minthogy kesobb baj legyen es ne tudjak elszamolni a lelkiismeretemmel!
2012. jan. 14. 07:32
 2/10 anonim ***** válasza:
menj be!
2012. jan. 14. 07:39
 3/10 A kérdező kommentje:
És mit mondhatnak vagy tanácsolhatnak az orvosok?
2012. jan. 14. 07:48
 4/10 anonim ***** válasza:
Én hasonló helyzetben nem mentem be. Sőt, az Utrogestant (én azt szedek) is úgy adta a doki, hogy csak telefonon beszéltünk, a férjem ment el a receptért. Akkor azt mondta, hogy a legtöbb, amit tehetek, hogy fekszem és szedem a gyógyszert. Végülis a kórházban ugyanennyit tudnak tenni, max. még megultrahangoznak (ahogy írtad, mivel még kicsi a baba, hüvelyivel), megnyomkodnak, ami biztos, hogy nem használ. Ezen kívül ők sem tudnak mást tenni. Nekem is újrakezdődött a barnázás a tabi mellett, de azt mondta a doki, hogy a fekvésen meg a gyógyszeren kívül annyit tudok tenni, hogy imádkozom. Azóta eltelt pár hét, közben egyszer mégis behívott uh-ra, mert nagyon izgultam, hogy él-e egyáltalán a babánk, majd mikor láttam én is, hogy minden rendben, hazaküldött az előzőkkel azonos instrukciókkal. Szerintem várd meg a csütörtököt és bizakodj!
2012. jan. 14. 11:43
 5/10 anonim ***** válasza:
Én megint bemennék, hisz nem véletlen fektettek be előzőleg sem! Ha akkor nem lett volna baj, otthon lettél volna azokban a napokban, nem benn! Menj be, inkább feleslegesen, mint sem, hogy baj legyen!
2012. jan. 14. 13:05
 6/10 A kérdező kommentje:
Amikor bent voltam orvos se nézett rám,a gyógyszerem után mindig rohangálnom kellett a nővérekhez,mert reggel a napi 4-et nem adták ide a többit meg elfelejtették vagy jóval később adták. Vizsgálatokra nem küldtek,még vizit is se volt csak 2szer egy hét alatt. :(
2012. jan. 14. 13:08
 7/10 A kérdező kommentje:
Reggel óta nem volt barnázásom.
2012. jan. 14. 13:09
 8/10 anonim ***** válasza:

Most komolyan!

Neked nem érne meg egy utat a kórházba,hogy csináljanak egy uh-t?? ott legalább látod,hogy jól van e a baba!!!

2012. jan. 14. 13:37
 9/10 anonim ***** válasza:
Menj be a kórházba, írasd fel a gyógyszert, aztán otthon szedd és pihenj. Én ezt csinálnám. Nehogy emelgess, cipekedj, még a könnyű házimunkát se csináld most! Szedd a gyógyszert és pihenj! És igyál sok vizet.
2012. jan. 14. 13:54
 10/10 anonim ***** válasza:
Bemehetsz egy UH-ra, hogy megnézzék hogy minden rendben van-e a babával. Ha be akarnak fektetni, én a helyedben saját felelősségre hazajönnék. A kórházzal járó idegeskedés csak ront a helyzeten, feküdni otthon is tudsz, és azt írod mást nem csináltak veled. A gyógyszert gondolom szeded. Esetleg annyit lehet még csinálni, hogy emeled a gyógyszer adagod, de erről egyeztetni kéne egy dokival.
2012. jan. 14. 22:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!