Missed ab után hány napig kell feküdni?
Figyelt kérdés
Nekem pénteken volt a műtét, azóta fekszek, de holnap mennék dolgozni. Köz.iskolai tanár vagyok, de persze nem nagyon akarok csinálni sokmindent.2009. máj. 25. 20:13
1/3 anonim válasza:
Engem reggel nyolckor mutottek,delig fekudtem,majd hazaengedtek,aznap pihentem ,masnap mar nem.Ra egy hetre mentem dolgozni.(ulomunka)
2/3 anonim válasza:
Engem tavaly nyáron műtöttek egy pénteki napon, este hazaengedtek. Hétfőn már dolgoztam. Nem a testi, a lelki része fájdalmas... Sajnálom!
3/3 anonim válasza:
Engem egy keddi napon műtöttek, szerda reggel engedtek haza, délben már a munkahelyemen voltam. Fizikailag nem voltam rosszul, lelkileg meg teljesen mindegy volt, hogy hol vagyok:( Nekem jobb is volt, hogy nem zárkóztam be. Te tudod eldönteni, hogy fizikailag/lelkileg mikor vagy képes újra "hétköznapi" életet élni. Mielőbbi gyógyulást kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!