16hetesen 9,3 a terheléses vércukrom. Van valaki, akinek hasonló volt?
Figyelt kérdés
2012. jan. 13. 16:25
11/14 anonim válasza:
Nem a kérdező vagyok, de komolyan mondom engem is megnyugtattatok. Ha már ennyien írják, hogy nem vészes akkor elhiszem.
Kedves kérdező, én a google-ba beírtam, hogy terhességi cukorbetegek receptkönyv és sok jó oldalt találtam. Próbáld ki.
24hkm
12/14 A kérdező kommentje:
Nagyon szuper,köszönöm a tanácsokat, megyek majd még egy oktatásra is, a diétától nagyon félek.
De majd megeszem 1 kg tökfőzeléket :D
Még jó, hogy szeretem :)
2012. jan. 13. 18:24
13/14 anonim válasza:
4-es vagyok. A diétától nem érdemes félni. Egyrészt nálad csak a terhesség végéig kell kibírni, másrészt szó sincs éhezésről. Az biztos, hogy lesznek vicces pillanataid. Én pl. ha már nagyon éhes voltam uzsonnakor, akkor ettem egy fél almát fél korpás kiflivel és egy hatalmas dózis szalonnával. De volt, hogy a párizsit ettem magában, ha korgott a gyomrom. De a sajt is jól eltelíti az embert.
14/14 A kérdező kommentje:
igen, csak a sajt hizlal nagyon :(
nekem viszont nem kellene híznom.
eddig 2 kiló így is feljött, pedig 20. hétig nem szabadna felszednem.
2012. jan. 13. 18:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!