Laporoszkopia mutetem lessz kedden, mert van egy nagy petefeszekcisztam, volt mar masnak is ilyen mutetje?
Szia!
Nekem most volt decemberben, reggel bementem, dél körül műtét, délután már sétálgattam (az jót tesz, könnyebben kiürül a bent maradt gáz). Másnap reggel hazajöhettem.
Nekem a műtét során megcsinálták az átjárhatóságit is, ha már egyszer ott voltam kiterítve, + méhtükrözés, szóval 3 in 1. :-) És ráadásul fájdalommentesen, ami a sima altatás nélküli HSG-ről sajnos nem mondható el.
Nekem kettő is volt. Mindkét alkalommal előtte nap kellett bemenni a kórházba, este hashajtóztak, nem is lehetett enni már délutántól és éjfél után már inni sem szabad.
Meg lehet egyben csinálni a kettőt, gondolom petevezetőt akartál írni és nem petefészek elzáródást:-)
Az első műtétnél már délután felálltam és járkáltam, így reggel hazamehettem, a másodiknál tovább tartott mert egyéb beavatkozás is volt ami miatt még egész nap a hasamból kilógott a katéter, így másnap álltam lábra, de délutánra már egész jól éreztem magam és másnap hazaengedtek. Ha csak ciszta miatt műtenek és aznap felkelsz és járkálsz picit illetve lesz székleted is,már másnap reggel elengednek. Nekem segített a műtét, de tartani kell a diétát is, hogy helyre álljon a hormon háztartás is ami miatt kialakul a ciszta, hogy ne legyen újra cisztád sem... Kitartást és sok sikert a babásodáshoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!