Honnan tudhatom meg, hogy petefészekcisztám van e? Van annak valamilyen tünete?
Figyelt kérdés
Már 2x vetéltem el, és már mindenre gondolok, hogy mi okozhatta? Okoz az egyáltalán vetélést?2009. máj. 30. 09:17
1/5 anonim válasza:
Hát, én nem tudok sok mindent erről a betegségről, de segíthetek, mert az anyukámnak is ilyennye volt! A petefészekciszta nagyon-nagy hasi görcsöket okoz! De nagyon nagyot! Anyunak az orvos rákosoknak való érzéstelenítőt kellett beadnia, mert akkora fájdalmai voltak, de mára hál' Istennek jól van!
2/5 anonim válasza:
orvostol,huvelyi uh-on rogton lehet latni.Nekem is volt,es 2 vetelesem is.altalaban a ciszta az felszivodok,szoval biztos nem ettol veteltel el.Gyogyszert szedtel a terhesseg alatt?/magzatvedot/?
3/5 anonim válasza:
Én is ciszta miatt vetéltem el,és nem okoz semmilyen tünetet!!!Görcsöt akkor okoz,ha elrákosodik,de erre minimális az esély.Elveszi a baba elől a tápanyagot,amitől nem fejlődik tovább és felszívódik.De hüvelyi uh-val észre lehet venni,ha van.A barátnőm addig nem tudott teherbe esni,míg az összeset el nem távolították.Volt neki pár darab.A ciszta amúgy a ki nem lökődött petesejt,van hogy felszívódik,de van amikor a műtétet kell választani.
4/5 anonim válasza:
Engem már kétszer műtöttek vele,laporoszkópos műtétem volt.Egyébként állandó hasi fájdalmakat,és néha erős görcsöket is okoz.Állandóan "megjön"érzésem volt.Nekem a ciszta mellé még endometriózis is párosult,amit viszont nem mutat ki még az uh.sem,viszont sok nőnél meddőséget,nálam vetélést okozott.Legutóbb januárban műtöttek,és most 16 hetes kismami vagyok.
Remélem,tudtam segíteni.Kitartás!
5/5 anonim válasza:
Erős alhasi görcsök, előredomborodó has. A menstruációm 6-8 napig is tartott. A menstruáció kimaradhat, de nem minden esetben. Fájdalmas szerelmi együttlét a szeméremajkak környékén. Gyakori a hüvelygyulladás. Az UH kimutatja. Nekem volt petefészek cisztám, ha van ezzel kapcsolatban kérdésed nyugodtan írj. Tavaly decemberben műtöttek meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!