Ma egész nap 37'2 és 37'6 között van a hőm. Mivel tudnám gyógyszer nélkül lejjebb vinni? Ez már magasnak számít?
Én is voltam így a 20 hét környékén, egy vírusos hasmenés okozta nálam a lázat. Akkor vegyél be rá valamit ha úgy érzed, hogy még följebb fog menni, 38 fölé ne menjen! Hütő fürdőt vegyél nyugottan, én Rubophent is vettem be (muszáj volt nagyon pocsékul éreztem magam) de arról megoszlanak a vélemények. Inkább kérdezd meg az orvosodat vagy vegyél be Oscillococcinum homeopatás bogyót én a végére kitapasztaltam, hogy az is használ.
Jobbulást!
36 hetes kismami
Szia! Én a terhességem alatt néha-néha egy Algopyrint bevettem fejfájásra ( a dokim azt mondta, azt szabad), de aztán ráálltam a homeós szerekre, és nekem nagyon beválltak, A patikában tudsz venni egy kiskönyvet, amiben leírják, mire mit ajánlanak terhesség alatt ( fejfájás, megfázás, torokfájás, székrekedés, csípések stb.). Körülöttem mindenki beteg volt, én mindent megúsztam ezek segítségével. Most fogom kipróbálni a táguláskönnyítőket, meg a mellgyulladás és berepedezés elleniket ( a kislányom már 5 éves, de még tisztán emlékszem, hogy szétszedte a cicimet az elején), de szerintem ezek is jók lesznek! Próbáld ki, csak tartsd be a szedési javaslatot ( előtte-utána 20-30 perccel nem enni fűszereset, nem inni kávét, teát, mentolosat) és biztos hatni fog!
36hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!