Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyire biztos a 18ik héten...

Mennyire biztos a 18ik héten megállapított gyermek neme?

Figyelt kérdés
Tudom, h buta kérdés, de érdekelnének az eddigi tapasztalatok.
2012. jan. 11. 14:12
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekem a 16. héten 100%-ra mondták, hogy kislány. És tényleg. :)
2012. jan. 11. 14:13
 2/8 anonim ***** válasza:
A vizsgálatot végző orvostól is függ.. Ha hozzáértő, nagyon gykorlott, akkor bízhatsz benne. Az ismeretségi klörömben viszont volt olyan is, hogy végig! fiút mondtak, majd megszületett az egészséges KISLÁNY.... Még a 36. héten is fiúnak mondták.
2012. jan. 11. 14:17
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekem tutira mondták a 18.heti uh-n hogy kislány. Megmutatta a monitoron, volt 3 kis pici fehér pont, azt mondta azok a szemáéremcsontjai. És tényleg kislány lett hál'Istennek.
2012. jan. 11. 14:21
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem 15. héten mondták meg, hogy kisfiú. Apa lányt szeretett volna, ezért a doki őt azzal próbálta vigasztalni, hogy amit megmutatott, az lehetett a köldök zsinór is. De nem úgy volt, tényleg fiú lett. Apa pedig olyan büszke a fiára, hogy oda se neki.
2012. jan. 11. 14:29
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem mindkétszer fiút mondtak és azok is lettek.
2012. jan. 11. 16:16
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem fiút mondtak a 18. héten és úgy is lett. Tutira mondta az orvos, hogy kisfiú lesz, egyáltalán nem volt bizonytalan.
2012. jan. 11. 16:38
 7/8 anonim ***** válasza:

Szia.

Nekem a fiamnál 20 hetesen határozottan megmondta a doki hogy kisfiú.Az is lett.

Tegnap voltam a második babámmal 19 hetesen. A doki határozottan mondta hogy kislány.

Én sem láttam semmit a lába között, és még 3D-n is megnézte, szóval én hiszek neki.

2012. jan. 11. 16:48
 8/8 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Köszönöm szépen a válaszokat. :) A doki aki uh-ozott, a kérdésemre h mit lát mi lesz, kapásból rávágta h úgy néz ki fiú. :) Akkor talán igaza van.
2012. jan. 11. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!