Kinek hány hetesen tudtak valamit mondani a gyermek neméről? Ha csak sejtés is volt, és kinek lett igaz is?!
Nekem 12 hetesen tippeltek lányt.
16 hetesen megerősítették.
Utána végig azt mondták mindig, és az is lett.
Barátnőmnek a 12. héten lányt tippeltek, de most a 16. héten telibe megmutatta, hogy bizony kisfiú.
Nade hol mondtak??? en 16 hetes vagyok es meg egy honap a kovetkezo ultrahang!!!
Én már mindent néztem, amit a népi hókuszpókuszok írnak, hogy melyik mellem a nagyobb, melyik oldalon akarok aludni (tök mindegy), sós vagy édes (mindkettő), milyen alakú a hasam (szerintem még nincs is alakja, alul keménzedik fölfelé egy kicsit). Mi van még?? Lehet erre Mo-n tesztet kapni?
Negyediknek:
Második vagyok. 12 hetesen én aztán nem láttam semmit sem. :) Ott csak a doki volt ügyes, hogy eltalálta.
16 hetesen már én is láttam a vonalkákat, amit a lányoknál szoktak látni (ha jól emlékszem 4 csík egymás mellett - ez a cunus).
Nem tudom a gömböcske mi lehet, talán fiú?
A babonákra soha nem alapoztam. Abból aztán még lehet bármi. :)
szia
nekem a 18 heti uh-n 90% lányt mondtak. Azután végig lányt. A 36 heti uh-n mondták, a doki, szép nagy fiút fog szülni. Én csak pislogtam! ÉS fiam lett. Imádom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!