Kinek hány hetesen tudtak valamit mondani a gyermek neméről? Ha csak sejtés is volt, és kinek lett igaz is?!
Figyelt kérdés
2011. dec. 21. 13:45
11/31 anonim válasza:
Az elsőnél végig lányt mondtak és fiú lett. A másodiknál a 12 hetesen fiút mondtak és fiú lett:)
12/31 anonim válasza:
15 hetesen mondtak kisfiút, azóta is megvan a fütyköse....egyenlőre, de 100% csak akkor lesz ha a karomban tartom :) 23 hetes kismama
13/31 anonim válasza:
Nekem a 20hetes UH-án mondták,hogy kislány. Előtte csak 12hetes volt,akkor még nem mondtak semmit.
14/31 anonim válasza:
16 hetesen azt mondták lány
18 hetesen 3d-n is lányt mondtak
20 hetesen fiúnak mondák és végül kis srác lett :))
29N
15/31 anonim válasza:
17 hetesen lányt mondtak. Hamarosan megyek újra, lássuk, akkor mi lesz :)
16/31 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek! A legjobbakat kívánom, zökkenőmentes terhességet és könnyű szülést! Természetesen Kellemes Ünnepeket is, hisz nem tudom "beszélünk-e" még!
2011. dec. 21. 14:59
17/31 anonim válasza:
Nekem a dokim a 14 hetes UH-n addig piszkálta a hasam, míg megnem mutatta magát a kisfiam. Szerintem a dokim is kiváncsi volt! Sok boldogságot mindenkinek!
18/31 anonim válasza:
első fiam már 18.héten mutogatta magát, a második pedig csak 36.héten derült ki hogy szintén kukis:)
19/31 A kérdező kommentje:
Akkor alapozok én is az orvosra! Most kell mennem 31.-én, magán dokihoz járok, de csak az UH-ot tekintve, az sztk-s UH-gal, nem vagyok megelégedve! Akkor 13 hetes leszek, remélem valami sejthetőt elárul magáról! Mikor most voltam a 12 hetes UH-on, akkor nem kérdeztem, nem mondták! Most bepróbálkozom!
2011. dec. 21. 15:16
20/31 anonim válasza:
Valaki kérdezte még az első oldalon, hogy lehet-e Mo-n tesztet kapni ami megmutatja fiú vagy lány babát vársz-e.
Igen lehet, de olyan 10.000 körűl van, akkor már inkább egy 4D ultrahang. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!