Újra kell kérnem házassági anyakönyvi kivonatot, ha a gyermek születéséig még nem telik le az egy év?
2011.június 4-én kötöttünk házasságot a férjemmel,és most babás lettem. :) 2012.május 20-ára vagyok kiírva.
Tegnap azt mondta nekem a védőnő,hogy ő úgy tudja,hogy ha a gyermek születése és a házasság megkötése között nem telik le egy év,akkor új házasság anyakönyvi kivonatot kell kérnünk,az apaság elismerése végett,merthogy a kórházban csak a friss dokumentumot fogadják el,a régi nem jó.Ti mit tudtok erről?
Tényleg eltörölték ezt a törvényt én is olvastam!csak nem tájékoztatták a kórházak zömét még erről!telefonálj be és biztos választ fogsz kapni!:)
Boldog baba várást!:)
Köszönöm a válaszokat!!
Én is a Szent Imrében fogok szülni valószínűleg! :)
Azt nem tudom,hogy visszaadják-e,jó kérdés.Engem is érdekelne,úgyhogy ha valaki tud valamit eről,akkor légyszi írjon!
Köszönöm!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!