Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért ítélitek el, ha valaki...

Miért ítélitek el, ha valaki 16-19 évesen teherbe esik és nem öli meg a babáját, hanem megtartja?

Figyelt kérdés
2012. jan. 11. 13:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
56%
Nekem ezzel az a bajom,hogy ha valaki veri a mellét,hogy nem vetette el a gyereket, de közben meg a mama neveli, pénz nuku csak tartozás, gyógyszerre a beteg gyereknek alig telik, de ő a f@sza anyuka, mert nem vetette el.
2012. jan. 11. 14:14
 12/14 anonim ***** válasza:

8-9 es válaszoló vagyok én tudom hogy előfordul az előváladékos teherbe esés mi párommal 2 évig voltunk igy hogy csak a végén húzta fel a gumit és nem estem teherbe...

Én ugy gondolom hogy a kérdésre is válaszoljak bővebben :)

hogy én szép dolognak tartom azt ha valaki nagyon fiatalon teherbe esik és vállalja a szex következményeit hogy abból baba lehet és ha jön akkor meg tartja!...De azt viszont én is el itélem hogy tudatában van annak hogy esetleg terhes is lehet ettől és ettől a védekezési módszertől vagy nincs is védekezés és aztán mikor teherbe esik csak pislog hogy ez tényleg meg történt velem?... és fogja magát és el megy abórtuszra.és el dob egy életet miközben meg más hónapokat sőt éveket szenved egy ilyen életért!

2012. jan. 11. 14:23
 13/14 A kérdező kommentje:

14:14

normális válaszokat szeretnék, ha csak ilyeneket tudsz ne irkálj :)

2012. jan. 11. 17:30
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

nem az h elitélem...de felelőtlennek tartom végtelenül...védekezni???jó, tudom, itt mindenki védekezés mellett esik teherbe tini korban...(ironikusan természetesen) ilyenkor hiába hiszi egy 16éves kislány h hu de jó minden , szerelmes jol megvannak stb, az esetek 95%ban nem maradnak együtt a szülők sem. én is voltam 16éves:) tudom milyen nagy szerelmek voltak akkor, legalábbis annak hittem:) még tanulni, élni,dolgozni kell, nem anyáék nyakára gyereket szülni...

ez az én véleményem! csajok, védekezzetek rendesen, ennyi, s akkor nem kell 16-18évesen gyereket szülni, ami amugy a világ legszebb dolga! egy 27éves, 2ik babáját váro anyuka

2012. jan. 11. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!