Utazóágy megtartja a felálló babát?
Nagymamáékhoz és utazáshoz vennénk, de már fel tud állni, nagyon mozgékony. Most 7 hónapos, 8 kiló, de még egy ideig használnánk.
Milyen ez az ágy? Elég stabil? Nem borul fel vele?
Inkább járóka?
mi most voltunk nyaralni, ott is utazói ágyat kaptunk 14 hósan és simán megtartja, nem borul fel. nekünk is van, de kb 2 éves koráig mindenképpen használjuk ha nyaralni megyünk.
nekünk a nagyszülök mind messze laknak, de mindegyik szerzett ismeröstöl babaágyat matraccal, így nem kell az utazási ágyat cipelnünk.
ehhez az ágyhoz kell azért matrac is, mert ami van benne gyárilag csak egy merev kemény valami. a matrac nem össze hajtható habár sima habszivacs, így tekerhetö, de szerintem annélkül túl kemény.
Igen, megtartja. Szerintem is kevés a gyári matracnak nevezett hozzáadott valami, de mivel mi keveset használtuk, pokrócokat tettünk rá.
Ami baromi idegesítő, hogy zörgős anyagból vannak, én még nem találtam olyat, ami nem, és azzal szórakozott a fiam, hogy kapirgálta, zörgött vele. Na meg ha nem mélyen aludt, felébredt a zörgésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!