sajnos nincsen képem róla, az enyém és szeretném feltenni a netre. Giraffe club márkájú.
emelhető fekvőfelület, egyik oldalt tároló, másikon cipzár a babának. pelenkázólap, plusz akasztható tárolórekeszek. árnyékoló kupola 3 lógós macival, szunyogháló. piros-szürke színű. sajna a neten nem találtam ehhez hasonlót aminek ennyi kiegészítője van, így nem tudok viszonyítani sem.
szerintetek mennyit érne használtan? semmi baja nincsen, lényegében a pelenkázólapot, tárolót, kupolát, hálót nem is használtuk, a kiságyat is csak nyáron egy hétig míg nyaraltunk.
2011. okt. 24. 22:15
4/11 anonim válasza:
kb. 8-10e Ft-ra saccolom. (gondolom használtan értetted)
2011. okt. 24. 22:17
5/11 A kérdező kommentje:
igen, egy éve vettük. csak hogy van hozzá sok kiegészítő, nem tudom mi lenne a reális ár, a boltban most ahogyan láttam 18-20e körül van.
2011. okt. 24. 22:20
6/11 anonim válasza:
Én sem adnák érte 10ezernél többet. Mert akár,hogy is nézzük 1 éves,meg használtátok is. Senki nem nézi,hogy menni ideig csak,hogy nem új.Meg amúgy is ha már megveszed ,kiviszed a boltból már veszít az értékéből.
2011. okt. 24. 22:42
7/11 A kérdező kommentje:
köszönöm neked is. én is e körül gondoltam. mivel nekünk a sok tartozék nem kell ha esetleg jövőre is megyünk nyaralni, így gondoltam veszünk egy olcsót, egy alapot.
2011. okt. 24. 22:50
8/11 anonim válasza:
Ha tényleg újszerű, akkor hirdetheted egy picit többről. De 15enél többet, ha magamból indulok ki, akkor sem adnék érte, mert: ha bemegyek a boltba, akkor pár ezer Ft-al többért olyan színűt, méretűt, stb kapok amilyet szeretnék és az biztos, hogy új, neked meg maximum csak elhiszem. Vertek már át, úgyhogy óvatos vagyok
2011. okt. 25. 07:42
9/11 anonim válasza:
Szerintem a 15 sok, mert még erre jön a postaktg és akkor már az új áránál vagyunk..max 10 ezret adnék én is érte.
2011. okt. 25. 08:28
10/11 anonim válasza:
szerintem 12 ért el tudod adni
Én emelőbetét nélkül vettem brevit 8500ért, mert tökéletes állapotban volt.
csak nézz körül, 1 emelőbetét használtan is 4-5000ft.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!