Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ciszta a kisbabám agyánál. Mitől?

Pető Vivien kérdése:

Ciszta a kisbabám agyánál. Mitől?

Figyelt kérdés

19. heti ultrahangon észleltek cisztát a babámnál az agya mindkét felében. Jövőhéten megyek vissza ultrahangra. Történt már valakivel ilyen? Mire számítsak? Ez mit jelent?

Nagyon nagyon aggódok. Akinek volt tapasztalata írjon! (22 hetes km)

2012. jan. 11. 09:27
 1/10 anonim ***** válasza:
szia, barátnőmnek is találtak egy kis cisztát a pici fején. visszahívták UH-ra addigra felszívódott, azt mondta a doki neki, hogy általában fel szokott szívódni, és sok terhesség alatt kijön, ha nem szívódik fel akkor szülés után leszívják, ne aggódj, de azért kérdezz rá a dokinál
2012. jan. 11. 09:57
 2/10 agleh ***** válasza:

szia állítólag a legtöbb babának van csak nem mindegyik orvos veszi észre az ultrahangon, kb 2-3 hét és felszívódik. A mi babónknak is volt a 18. uh-n a jobb oldalon, a 20. heti kontrollon már semmi nyomát nem látták. Nyugi csak pozitívan!

22 hetes kismama

2012. jan. 11. 11:08
 3/10 A kérdező kommentje:
és mi lesz ha nem szívódik fel ????????????
2012. jan. 11. 11:58
 4/10 anonim ***** válasza:
akkor majd születése után leszívják én így tudom 26 hkm
2012. jan. 11. 12:17
 5/10 A kérdező kommentje:
És ebből lesz valami agyi gondja a babának?
2012. jan. 11. 13:35
 6/10 anonim ***** válasza:

Nekünk is volt, és felszívódott! Azt mondták, hogy szinte minden második babánál látnak ilyet, ne aggódj!

Boldog, nyugodt babavárást! :)

36+5 hkm

2012. jan. 11. 16:20
 7/10 anonim ***** válasza:
Dehogy lesz!! Nyugi
2012. jan. 11. 16:36
 8/10 A kérdező kommentje:
Remélem hogy nem lesz semmi. Köszönöm a válaszokat!
2012. jan. 11. 18:13
 9/10 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező, nem tudom olvasod e még a kérdést, de azért válaszolok. Nálunk is volt, 18 hetesen fedezték fel és egészen a 32. hétig megvolt, bár csökkent a mérete. Voltunk genetikán(3 helyen is,mert aggódtam nagyon), azt mondták nagyon gyakori és az esetek nagy részében még magzati korban felszívódik, ha nem, akkor pedig 1 éves korig. Mikor megszületett, akkor is csináltak UH-t, és semmit nem találtak. Már másfél éves nagylány és teljesen egészséges!:) Szóval ne aggódj! Nekem a fél terhességem rettegésben telt emiatt, de fölösleges volt. Te legyél okosabb és élvezd ezt az időszakot!:)
2012. márc. 4. 21:02
 10/10 A kérdező kommentje:

Szia!

már 33 hetes vagyok és még 22 héten visszamentünk és már akkor megmondták,hogy nem is volt ott semmi, csak téves riasztás.

De köszönöm. Már minden a legnagyobb rendben 2,2 kg körül mozgunk :)

2012. márc. 19. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!