Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy kell vennem a ruhákat?

Hogy kell vennem a ruhákat?

Figyelt kérdés
Azt javasolják, hogy inkább több 62 méretű legyen, mint 56. De ha 0-3 hónapos korig van, az pontosan milyen méret? Mégis fura lenne, ha 3-6 hónaposat vennék egy pici babának!Segítenétek eligazodni?
2012. jan. 10. 19:09
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2012. jan. 10. 19:54
 12/15 anonim ***** válasza:

ne hari még 1 harmadikat is nyomok:

0-3-at kell ha mindenképp akarsz. mert az a 2. méret az első a ,,NB" vagy ,,newborn". de sok ruha cimkéjét ha megfigyeled a kg-ig jelzi...

2012. jan. 10. 19:54
 13/15 anonim ***** válasza:
A Tescoban, ahogy már írták is, a 00 az 56-os méret. A lányom 50 centivel született, az 56-os ruhákat 7 hetes koráig tudtam ráadni. A 62-es meg tök felesleges volt, mert akkor 2 hét alatt ki is nőtte, és jött a 68-as.
2012. jan. 10. 21:23
 14/15 anonim ***** válasza:

újszülöttnek a 0-3 hónaposat.

Az felel meg a 62-es méretnek.

az 56-os a 0-0 méret.

2012. jan. 10. 21:35
 15/15 anonim ***** válasza:

Ez márkától is függ, mert van amiből a 62-es akkora, mint az 56-os.

Én vettem 56-kat, a lányom 55 centivel született és azokat hordta bodyból, de rugiból 62-eseket (az a bodyra jön - tél volt). Szóval ez szerintem évszakfüggő is, mert nyáron nem adsz a rugi alá bodyt is a 40 fokban.

Szóval szerintem vegyél mindenképpen 0-3 hónapos ruhákat.

Én nem voltam híve soha annak, ha egy ruha 2-szer akkora mint a gyerek, hogy majd felhajtom az ujját és úgyis belenő.

nekm is kényelmetlen lenne egy 2 számmal nagyobb ruha felhajtogatva. Ha kinötte vettem nagyobb méretet, és sokat turkálóból szereztem kilósan és úgy fillérek (és sokkal jobb minőség pl minta TESCOs, csupa Next, George, stb).

2012. jan. 11. 08:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!