Január végén fog születni a babám. Milyen ruhákat, hány darabot kell vennem?
Figyelt kérdés
2008. szept. 17. 13:48
1/6 anonim válasza:
Mi is január végére várjuk a kicsit.
56-osból elég, ha csak pár db-ot beszerzel, inkább a 62-esre menj rá.
body
rugdalódzó
kardigánok, pulcsik
zoknik
kiskabát
sapesz
naci
kesztűy
sál,sapka
2/6 anonim válasza:
kiegészítés az elöttemszólóhoz
4-6 body, 3-4 rugdalózó
téli zsák (kezes lábas bélelt, amiben babakocsiztok, utaztok, stb.) - Fiam novemberi volt, és 62-68-ast kaptunk, sosem nőtt bele , elég a kicsi belőle szerintem.
esetleg még harisnya.
3/6 anonim válasza:
Harisnya mindenképp hasznos. Pléd a babakocsizáshoz.
hosszú ujjú dolgokat vegyél persze.
4/6 anonim válasza:
Sztem nem elég 5-6 db.mi most vagyunk 2hósak,van,hogy napi 3ruha is kell,mert lebukja esetleg kakis lesz,mi az 56ost 1.5hónapig hordtuk,pedig 3400grammal és 56cmrel születtünk.Most hordjuk a 62eset.Arra számíts ,hogy a babák nagyon fázósak az első pár hétben.A hosszú cuccok mellé vegyél még hálózsákot és sztem min.3takaró kell,mert az is balesetes lehet..pl nekünk ma kifolyt a pisi és elázott ez is.Nagyon jók a tescos ruhák.Olcsók,pamutok ,kényelmes viselet nekik is és abból feltankolhatsz.Sapinál is készülj,hogy hipp hopp kinövik,kis zoknid is legyen,frotír s ha találsz olyat aminek nincs passzrésze az a legjobb,mert sokszor nagyon szorítanak..vegyél kókuszpólyát,mi júliusban születtünk mégis annyira fázott,h.majd egy hónapig abban aludt,plusz rajta egy pléd ja persze bársony ruciban..így tudott csak kényelmesen aludni.Abból indulj ki,hogy 36fokból jönnek a hidegbe.Én az első hónapban ki sem vinném,ha nem muszáj.
5/6 anonim válasza:
Ja és még annyit,hogy mi is rohangáltunk állandóan ruhát venni,sztem az a 6db kevés..kb egy pár napra,de gondolom géppel mosol és nem akarod te sem 3-4 rucival elindítani a gépet
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Igaz még csak 21 hetes vagyok, de már most próbálom összeszedni a dolgokat, nem akarom hogy egyszerre sok legyen a kiadás. Nem tudom ki hogy van vele, de én állandóan parázok, nehogy valami kimaradjon, vagy kevés legyen.
2008. szept. 18. 09:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!