Milyen ruhákat érdemes a bölcsibe vennem? Novemberben kezdünk.
Figyelt kérdés
Benti cipő, kinti cipő, hány váltás gatya, pulcsik, ilyenekre gondolok :) Méretváltás előtt vagyunk éppen, úgyhogy ami itthon van abból már semmi nem lesz jó novemberre.
Mennyire kell a bölcsiben divatozni??
2010. szept. 9. 14:01
1/2 anonim válasza:
Én a praktikusság híve vagyok, annyira nem izgat a divat. Mindenképpen kell váltócípő (szandál, vagy kis tornacipő a legjobb) néhány body, és nadrág. Tapasztalatom szerint meleg van a bölcsiben, az én lányom ezért bodyban és harisnyában van egy semmi kisruhával. Mégpedig azért, mert erre a vastagabb nadrágot, overállt nagyon könnyű ráadni. Neki nincs külön kinti-játszós cucca, de sok bölcsis kisgyereknek visznek be kinti váltó játszóruhát és cipőt is.
2/2 anonim válasza:
Szia!
Ajánlom, hogy minden napra vegyél neki egy olcsóbb szabadidő együttest és kb 2 pár cipőt kintre! Az én fiam minden nap koszosan jön haza, mondjuk Novemberben már nem lesznek annyit kint!
A benti cipőnk szandál,semmi extrát ne vegyél!
Nem figyelnek annyira a gyerekedre, mint te figyelnél! Mármint a ruhájára gondoltam!:-)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!