Ha két éves kisfiam bölcsibe jár és novemberben születik a kistesó, akkor mire számíthatok a bölcsivel kapcsolatban?
Szia!
Nálunk 2 hónapig engedik,utána ki kell venni.
Egyébként nem tudom ellenkező esetben te mit szólnál,ha azért nem lenne helyetek és nem tudnál vissza menni dolgozni,mert a tesóval otthon levő anyuka járatja a nagyobb gyereket,és úgymond "foglalja" a helyet!
A bölcsőde egy szükség megoldás,ha most születne a bölcsis gyerekem mellé babám,biztos kivenném a bölcsiből.
Nem akartalak megbántani,de nekem ez a véleményem.
Szia!
Elvileg amíg TGYÁS-t kapsz, addig járhat (mármint, ha a bölcsi megengedi). Ha nem, esetleg meg lehetne próbálni az ovit, most már 2,5 éves kortól fölveszik a gyerekeket, ha szobatiszták. Én megértelek, gondolom, már megszokta a közösséget, és szereti.
GYED mellett, viszont tényleg nem járhat bölcsibe.
szia
én kislányom bölcsis, és szeptemberben jön a tesó, 20 hetes koráig maradhat "legálisan" utána megbeszélés, "támogatás" kérdése...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!