Milyen márkájú ruhákat érdemes vennem, ha egyedi akarok lenni?
hát én csak a turit vagy a külföldi honlapokat tudom javasolni.
yesstyle.com <-- itt vannak jó,de nem túl egyedi ruhák, amik senki máson nincsenek
ebay.com <-- itt vannak egyedi ruhák is.
Én ezeket a lapokat szeretem.
Turit? XD Ne viccelj velem! :D
Az oldalakat meg köszi, szétnézek.
mi bajod a turival?
Én szeretem, csak ott vásárlok.
Ez a legjobb ha a turikat nézed a hádások.
Turkálóban és nem találtam soha egyetlen normális cuccot sem, Hádákban sem, de kicsit sok mostanság az egyedi akarok lenni kérdés-
jegyezd meg, nem a ruhádtól leszel egyedi, hanem az egyéniségedtől...................főleg hogy másoktól kérsz tanácsot :/
ha mindenképpen olyat ruhákat akarsz amik egyediek és legtöbbjük márkás akkor sztem is turi.. figyelj.. veszel föl egy maszkot ha annyira gáz neked bemenni.. -.-
mindig ott vásárolok meg egész családom.. és nekem minden második pólóm nike,adidas.. megatöbbi..
ugyh ne ugy állj a turikhoz h jajj de gáz meg minden.. menj be mert ott van az a hely ahol tényleg érdemes ruhákat venni.. és megérik az árukat.. pl.: megveszel egy 8000ftos pólót a nemtommilyen márkás boltba? turiba megkapod 200forintért..
(ha gazdag vagy akk m1.. )
Én is vásárolok turiban, de nem attól vagyok egyedi, hisz amit ott veszel, lehet hogy OTT csak az az egy van, de máshol is van belőle. Pl a többi turiban vagy interneten. Sokszor csinálok olyat mostanában, hogy netről (Angliából) rendelek valami klassz, egyéniségemhez passzoló cuccot és egy hét múlva a turiban is megtalálom csak ugye olcsóbban... (bár a Háda van mikor drágább, mintha valami privát angol nőtől rendelnél pár fontos, vadiúj ruhát.)
És most a reklám! :)
Az én "egyediségem"-et többnyire ezek a márkák biztosítják: ASOS, JANE NORMAN, RIVER ISLAND, E-VIE -> ezeknél különleges a dizájn és jó a minőség! De van sok Atmosphere, H&M, New Lokk és TopShop is, amik elterjedtebbek itthon is, de még a jó kategória!
Űgyis az ízlésed dominál és választ (már ha van kiforrott), én pl. azért szeretem ezeket a márkákat, mert sok viktoriánus jellegű, valamint rara, loknis stb.. ruháik vannak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!